Videoovervågning med IP-kamera

For nylig havde vi gæster på overraskelsesvisit. Vi havde nemlig ikke engang selv inviteret dem på besøg. Vi kunne bare se at de havde været på besøg fordi de havde prøvet på at komme ind hos os.

Det var selvfølgelig indbrudstyve, der var hos os, og ikke ”overraskende gæster”.

Heldigvis har jeg fået dækket hele huset af med trådløs videoovervågning i form af IP-kameraer, så der ikke kommer så meget som en myre ind på matriklen, uden blive filmet så grundigt, at den aldrig skal betale for et pasfoto igen.

Indendørs- og udendørs kameraovervågning

Jeg har naturligvis både videoovervågning ude og inde, så hvis de rent faktisk var kommet ind, var de heller ikke sluppet for at blive filmet i hoved og r*v.

De stak heldigvis af, så snart de lagde mærke til mine IP-kameraer, men ikke før at de havde fanget både nummerplader og ansigter på 2 af de 3 ballademagere. Disse blev naturligvis givet til politiet, men det eneste dét hjalp var at vi kunne få at vide at det var nogen politiet kendte til i forvejen, og som havde været land og rige rundt på ”udflugt” – SUPER viden!

IP-kameraer kan hurtigt tjene sig selv hjem

Mine IP-kameraer har jeg købt hos SpyDK.dk og jeg mener nu allerede at de har tjent sig selv hjem, på trods af prisen, jeg har givet for dem alle sammen. Indbrudstyvene kunne hurtigt have løbet med værdier for over 30.000 kr. fra mit hjem, og det er SLET ikke det jeg har investeret i dem.

Derfor kan jeg også kun anbefale jer selv at investere videoovervågning derhjemme. Om det er med IP-kameraer eller bare almindelig kameraovervågning, er sådan set underordnet – jeg valgt mest IP-kameraerne fordi jeg er en udstyrs-nørd og fordi det var var lettere end at skulle trække kabler rundt om hele huset, som ikke skulle kunne klippes over af potentielle indbrudstyve.

Det vigtigste er bare at det bliver gjort – både for selv at undgå indbruddet, men også for at samle bevis til politiet, sådan at de kan knalde dem for mest muligt, hvis de endelig fanger dem.

Hvis du undgår ubudne gæster i dit eget hjem, kan din investering i overvågningskameraer også hurtigt tjene sig selv hjem.

Desuden er det jo også altid rart at se hvem der sniger sig rundt og kigger ind, eller hvor godt det lige gik, da man kom hjem fra byen sidst og fumlede med nøglen ved trappen.

Hvor købte jeg mine IP-kameraer?

Som sagt, har jeg købt mine IP-kameraer hos SpyDK, men det skyldes hovedsageligt at de havde præcis de trådløse Wi-Fi overvågningskameraer som jeg ledte efter, hvor jeg slap for at skulle trække kabler igennem hele huset. Mine IP-kameraer er selvfølgelig også sat op til min indbruds- og brandalarm, så de starter med at filme så snart bare én af dem aktiveres. På den måde, kan jeg samle flest mulige beviser, hvis der sker noget.

SpyDK er samtidig billigst, fordi de har prismatch på alle deres produkter, og samtidig har de gratis og hurtig levering, hvis man bestiller for over 700 kr.

admin