Nye barstole til køkkenet

Vi har fået nyt køkken hjemmet i huset. Det gamle sad i da vi købte huset og nu var det på tide at det måtte lade livet og vi fik sat et ny køkken ind. Det er blevet så godt. Flotte hvide låger og marmor bordplade. Vi har også lavet en kogeø og der er generelt bare kommer masser af plads. For enden af kogeøen er der også plads til at stå og hænge ud og få en drink eller plads til at sidde på barstolene. De er næsten er historie for sig selv. Vi har længe ville have barstole og da vi skulle have nyt køkken ledte vi også længe efter nye barstole.

bar stol

Barstole fra Hay

Da det store grove arbejde med køkkenet var færdigt, var der stadig en del arbejde der skulle gøres med indretning med stole, bord og ting på væggene og en del nye ting der skulle puttes ind i skabene. Vi havde søgt masser af forskellige steder omkring barstole men der var ikke noget der ramte plet. Ikke noget der sad lige i skabet. Vi var næsten ved at opgive i vores søgen efter barstole men så kom vi forbi designdelicatessen og deres flotte udvalg, hvor vi fandt vores Hay barstol. Hay barstolene passer perfekt ind i køkkenet og ved kogeøen. Vi købte to af styks. De er pragtfulde at sidde på og har den helt rigtige højde så man ligesom stiger op på dem og sætter sig til rette ved baren. Hay barstolene er i lyst træ og står super godt til det nye køkken som også i stor grad er i træ. De er betrukket med læder og står rigtig godt i det lyse rum.

 

Gode minder i køkkenet

Hjemme hos os er køkkenet familiens og husets maskinrum. Det er her vi snakker, spiser, laver mad, laver lektier og vender store og små begivenheder. Børnene nyder også at sidde på barstolene og sidde og lave lektier, eller lege eller spille på iPad’en mens jeg laver aftensmad. Det er dejligt at vi har fået sådan et fedt samlingssted i huset og at det fungerer så godt med de nye Hay barstole, der er som designet til præcis vores køkken. Hay barstolene har vi også brugt til deres egentlig formål – nemlig som barstole. Vi har af flere omgang inviterer til cocktails og for at indvi vores nye køkken. Vores venner har også være begejstrede for vores nye Hay barstole og flere har sagt de ville købe nogen mage til vores Hay barstole. Der er bare ikke en finder at sætte på de barstole. De er robuste og samtidig lette og man sidder godt i dem, også er Hay barstole også bare lig med kvalitet. En kvalitet som Hay barstole har opnået gennem respekt for håndværket og viden og kvalitet. Det er holdbart træ som Hay barstolene er udført i. Og Hay barstolene er designet til at holde i mange år ud i fremtiden og måske til flere generationer

admin