Cargo bukser til herrer i alle størrelser

Ja, som titlen nok afslører, har jeg været ude for at finde nye bukser, og de af jer, der følger jævnligt med på siden, ved nok også at jeg ikke er typen, der render rundt i dresspants. Min stil er langt mere til det komfortable og praktiske, hvorfor jeg er stor fan af blandt andet cargo bukser.

Cargo bukser er ligesom det bedste fra alle verdener – de er behagelige at have på, fordi de sidder dejligt løst. Lommerne er der masser af, så jeg kan faktisk også bruge et par som arbejdsbukser, hvis jeg har brug for det. Samtidig er kvaliteten af stoffet, som bukserne lavet af, utroligt slidstærkt. Det betyder at denne type af bukser sagtens kan holde i mange år – helt perfekt for pengepungen!

Cargobukser til store herrer

Det skal jo ikke være nogen hemmelighed, at jeg er en stor mand. Det har jeg altid været, og det bliver jeg nok ved med. Derfor har det heller aldrig været nemt at finde bukser i den rigtige størrelse. Enten er de for brede om livet, alt for lange til mine ben, ellers også findes de bare slet ikke i min størrelse.

Det problem har jeg heldigvis ikke med cargo bukser! De er lavet så de er brede om livet, men kan snøres ind, uden at man føler at de ”folder” under bæltet. Samtidig er de ikke i det der irriterende ”slim-fit” som er blevet så moderne – cargobukser til herrer er brede og med plads til store, muskuløse ben! Derfor er cargo bukser det perfekte valg for mig når jeg skal ud og have mig noget nyt tøj.

Motiv og mærke

Mærket, jeg købte mine bukser i hedder Molecule. Det er et lækkert mærke, som laver nogle af de mest holdbare kvalitetsbukser inden for cargo pants. Jeg købte tilfældigvis 2 par for snart 10 år siden, som jeg nærmest har gået i siden, og de holder stadig helt super. Selvfølgelig kan man smadre dem, hvis man ikke behandler knapperne og lynlåsene ordentligt, men kvaliteten er så sindssygt høj, at du sagtens kan kalde det for en langtidsinvestering, når du køber dem!

Motivet miksede jeg lidt, da jeg købte 3 par bukser. Molecule laver jo cargo bukser til herrer, og de kender godt deres målgruppe, som gerne vil have et lidt råt look i stil med streetwear. Derfor, fandt jeg to par cargobukser med camouflage motiv, som jeg selv synes er super fede!

Det sidste par var et par army bukser, i ved, dem i den der klassiske grønne jagt/millitærgrønne farve. Jeg laver jo noget militær reenactment – især fra Vietnam krigen – hvor netop denne type af cargo bukser til herrer blev brugt som standardudstyr til de amerikanske soldater. Dette sætter helt klart også en streg under deres kvalitet og anvendelighed, når de ligefrem er blevet brugt af verdens største militærmagt. Hvis de kan holde til at blive brugt af soldater i den vietnamesiske jungle, kan de også holde til at blive brugt af mig!

admin