Ungdomsrejser til de festglade unge

Hvis du er ung og godt kan lide fest og ferie, så kan du med fordel tage på ungdomsrejser, hvor begge temaer er i fokus. Ungdomsrejser er et fantastisk koncept, der giver unge den eksklusive mulighed at kombinere fest og ferie. Der findes utallige tilbud på rejser for unge, hvor det er tilladt at feste, til I ikke orker mere. Bestiller I en ungdomsrejse, er I sikre på, at I ikke overtræder nogen regler eller støder nogen omkring jer. Fælles for alle ungdomsrejser er, at de er fyldt med sol, varme og strand. I denne artikel vil vi komme mere ind på hvilke destinationer, der er de mest populære samt hvilke destinationer, der byder på hvad.

Ungdomsrejser til Magaluf

Mallorca er en anerkendt ferie-ø, og Magaluf byder på en lækker bargade, der er 1 km lang. Magaluf er derfor en oplagt destination for ungdomsrejser. Magaluf er fyldt med turister, og du vil med garanti møde andre danskere, svenskere og nordmænd. I dagstimerne er der lidt mere ro på, og I vil typisk bruge jeres dage ved poolen eller på en strandbar. Magaluf er bedst at besøge fra maj måned og frem til september, hvis I gerne vil have minimum 25 grader. Det er muligt at finde tilbud på hoteller med all inclusive, så mad ikke er en del af jeres daglige budget.

Magaluf byder desuden på billige priser, og de fleste drikkevarer kan købes til et studentervenligt budget.

Ungdomsrejser til Cypern

Vælger I Cypern som destination til jeres ungdomsrejser, vil I også få en lækker temperatur, som holder helt ind i september måned og nogle gange også oktober. I vil kunne bade i Middelhavet i det mest krystalklare vand. Her er det også muligt at bestille hotelophold med all inclusive, og priserne er også billigere end i Danmark. Dog er priserne en smule dyrere end på Mallorca, men det er i marginaler. I yia Napa er der over 80 forskellige barer og diskoteker, som er værd at besøge.

Berømte Sunny Beach

Vi kan vist ikke komme uden om den. Sunny Beach er det ultimative rejsemål for ungdomsrejser. Bulgarien byder på mellem 20 og 30 graders varme i perioden maj til august, og foretrækker I strand frem for pool, får I mulighed for at bade i Sortehavet. Bulgarien vinder også på det studentervenlige budget, da der er særdeles billigere end i Danmark. I Sunny Beach får I mulighed for at opleve den legendariske og berømte natklub, Den Glade Gris, som er et must på alle ungdomsrejser.

 

Rejser for unge er et koncept, der giver mulighed for at få de oplevelser, du drømmer om som ung. De af os, der foretrækker ferier i god ro og orden, kan holde vores ferier på hoteller, der ikke har samme formål. Når du som ung bestiller ungdomsrejser, respekterer du også de mennesker, der skulle være imod det. Ungdomsrejser er altså et koncept, der samler de unge og skaber nye bekendtskaber. Du vil få fuldt udbytte af din ungdomsrejse uden at genere dem, der ikke ønsker at være en del af det unge fællesskab.

admin