Den mest fantastiske meditationsrejse i Sri Lanka

Efter en vidunderlig ferie på Sri Lanka

Dette er en fortælling om min og min sambos meditationsrejse i Sri Lanka. At rejse betyder rigtig meget for mig, det giver en pause fra hverdagen og de daglige forpligtelser. Vores rejse til Sri Lanka var en luksuriøs detox-drømmerejse, der gav os en masse energi og værktøjer at bruge i dagligdagen.  

Min sambo og jeg tog på luxuriøs meditationsrejse til Sri Lanka

I vinterferien tog min sambo og jeg til Sri Lanka. Vi havde booket rejsen gennem et dansk selskab der sælger luxuriøse rejser til blandt andet Sri Lanka. Vi tog fly fra København til Columbo og vi boede i en fredfyldt bolig ved Ayurveda Pavillion blot 250 meter fra stranden, desuden var der fælles pool udenfor boligen. Her begyndte vores treatment, hvor vi fik fuld økologisk og ayurvedisk forplejning der gav sunde og effektive kost-løsninger. Dagligt blev der dyrket Yoga med en lokal guru, han var god til skabe ro, mentalt overskud og stabilitet for os. Med massage og behandlinger med bl.a. blid olie, dampbade og helende urter nulstilles kroppen og det er med til at bekæmpe stresssymptomer.

Daglig meditation og nydelse af tilværelsen   

Den daglige meditation gjorde at man helt glemte tid og sted, derfor kunne man let glemme alt det  stress der er forbundet med jobbet og dagligdagen hjemme i Danmark. Hele processen blev fulgt op af en ayurvedisk læge, der både fulgte behandlingen og udviklingen igennem hele forløbet. Lægen kom desuden med gode råd, hvordan man efterfølgende kan inkorporere den nye livsstil, da man vender hjem igen til Danmark. Hele forløbet på Power Retreat har tilført mig en masse energi, men også lært mig hvordan man kan implicere de treatments som man har været igennem i dagligdagen. Vi fik en kokke-opvisning i ayurvedisk madlavning for at kunne lære at lave lækker mad på en anderledes måde der samtidig støtter god kost og sund livsstil.

Hjemkomsten til Danmark og tilbagevendelse til dagligdagen

Efter hjemkomsten til Danmark skulle vi igen vende tilbage til den travle hverdag. Min sambo havde en uges ferie da han kom tilbage, imens jeg skulle på arbejde allerede næste dag efter hjemkomsten. Jeg var lidt spændt på hvorvidt meditationsrejsen ville give noget sund energi i dagligdagen og ændre vores livsstil i daglige. Vi prøvede at følge kokkens anbefaling og spise ayurvedisk kost, samt at følge de ayurvediske kost-begreber som vi havde lært. Det gav os mere frihed i det daglige og samtidig fik os til ændre vores gamle madplan til at omfavne en sundere kostplan med ayurvedisk kost.

Både min sambo og jeg er rigtig glade for turen i Sri Lanka, vi har fået en masse gode oplevelser og samtidig en lærdom som vi kan bruge i dagligdagen.