Arbejdsglæde med Anders Bircow

Den folkekære skuespiller der har sørget for underholdning i flere årtier

Dette er en fortælling om en folkekær skuespiller, der er især kendt fra den store scene hvor han har fået danskere at le i flere år med sjov og spas.

I en trio sammen med Thomas Eje og Preben Kristensen, dannede Anders Bircow den anerkendte og populære entertainer gruppe “Linie 3”. Igennem årtier har de underholdt danskere fra den store scene med deres unikke blanding af stand-up revy, show og sang.

Showet var så populært at det blev udgivet på både CD, DVD og VHS og der var mange danskere der valgte at investere i en af disse udgaver.

Linie 3 satte sit præg på min barndom

Jeg husker tydeligt fra min barndom at Linie 3 var med til at samle familien foran fjernsynet. Jeg var så heldig at en af mine gode venner havde købt et VHS-bånd med Linie 3, så det blev afspillet igen og igen. Trioen mødte hinanden i 1979 på Aarhus Teater. Med god kemi og en særpræget humor indså trioen hurtigt, at de kunne finde ud af at underholde og påvirke andre i en positiv retning med deres sjov og spas.       

En karriere med underholdning på højeste niveau

I 1979 havde linie 3 sit første sjov “Show for sjov” og dette blev til en begyndelse på flere år med liveshows og optrædelser fra scenen.

Anders Bircow var som sagt en af dem der dannede trioen og ved siden af Linie 3 har Anders desuden medvirket i en række filme og tv-shows og derudover lagt stemme til Pixars populære børnefilm Toy Story.  

Anders Bircow implicerer arbejdsglæde på arbejdspladsen

Efter de mange shows fra scenen og optrædelser i tv, har Anders Bircow trådt ind i rollen som foredragsholder for virksomheder om arbejdsglæde. Foredraget er lærerigt og tankevækkende og skal være med til at styrke arbejdsglæden, kommunikationen og produktiviteten på arbejdspladsen. Anders Bircow inspirerer andre på en sjov og underholdende måde ved bringe en kombination af introspektion, refleksion og humor ind på arbejdspladserne. Gennem flere årtier med underholdning tæt på skindet, er Anders Bircow klædt på med nogle værktøjer som han vil inspirere andre at bruge i dagligdagen, så man sammen med sine kollegaer kan have det sjovt og produktivt på arbejdspladsen.

Anders Bircow hjalp min arbejdsplads med kommunikation

Jeg arbejder i en mellemstor virksomhed der tager sig af logistik. I længere tid har vi haft nogle kommunikationsproblemer, hvor medarbejdere har følt sig overhørt i visse sager. Da ledelsen fik øjnene op for problemerne, kontaktede de Anders Bircow der kom og havde foredrag om arbejdsglæde. Anders var god til at inspirere og lære os at tackle de situationer der stikker sig op i dagligdagen. Vi skal være bedre til at bruge en række kommunikationsværktøjer og samtidig sprede humor i dagligdagen.