Rituals produkter der har respekt for Jorden

Selvom der er kommet større fokus på miljøbevidsthed, og dette heldigvis også kommer til udtryk i ansvarlig produktion, findes der stadig tilfælde, hvor miljøet bliver nedprioriteret over tilgængelighed og penge. Særligt når det kommer til produktion af parfume, hudplejeprodukter og kropsplejeprodukter, bliver der i mange tilfælde sløset med produktionen. Rituals er en af de producenter, der i høj grad viser ansvar og tager miljøbevidste beslutninger, der har positiv indflydelse på vores klode. Rituals produkter er produceret i sikre rammer.

Rituals siger nej tak til dyreforsøg

Der er rigtig mange danske forbrugere, der slet ikke er klar over, hvad et produkt går igennem, fra det produceres, til det lander på hylden i butikken. Selvom det går den rigtige vej, bliver der stadig udført chokerende mange forsøg på dyr. Særligt når parfumer og hudplejeprodukter skal testes, inden de lanceres, bliver uskyldige dyr stillet til offer for forsøgene.

Her er Rituals produkter blandt de parfume- og hudplejeprodukter, der skiller sig ud. Rituals produkter er udelukkende testet på mennesker, der frivilligt har meldt sig og ønsker at være en aktiv del af produktionen og udviklingen af produktets kvalitet. Rituals produkter er skabt i sikre rammer med respekt for dyrene og miljøet.

Rituals produkter med morale

Heldigvis findes der organisationer, vi som forbrugere bør lægge mærke til. Organisationer som Better Cotton Initiative (BCI), PEFC og FSC. BCI har til formål at forbedre den globale bomuldsproduktion, så der i fremtiden kun vil produceres bomuld med brug af de mest etiske og miljørigtige metoder. PEFC og FSC er begge nonprofitorganisationer, der gør en stor indsats for at beskytte verdens skove. Rituals produkter er både PEFC og FSC-certificeret, og så er de medlem af BCI.

Rituals produkter er fremstillet med store krav til deres leverandører. Virksomheden har ingen tolerance over for børnearbejde, ligesom de ingen tolerance har for dyreforsøg. De følger nøje op på, at deres leverandører lever op til deres krav. Sådan bør alle virksomheder agere.

Vælg dine produkter med omtanke

Uanset om du er til Rituals produkter eller skønhedsprodukter fra andre brands, bør du altid undersøge, hvordan produktionen er foregået. Kan du ikke finde noget om miljørigtighed på nettet om dit yndlingsbrand, er det fordi, de ikke tager ansvar. Du bør derfor altid genoverveje, hvilket brand du støtter, når du køber skønhedsprodukter. Vi lever desværre stadig i en verden, hvor der stadig udføres dyreforsøg, og hvor tilgængelighed og billig produktion bliver vægtet højere end økologi. Vil du gerne være sikker på, at dine skønhedsprodukter er fremstillet med respekt for kloden, mennesker og dyr, kan du med fordel vælge Rituals produkter. Så kan du være sikker på, at du kan bruge produkterne med god samvittighed.

 

admin