Reparation af mobiltelefon

Har du smadret din mobiltelefon/smartphone, men er i tvivl om hvor du skal få den repareret? Så er du helt sikkert ikke den eneste. Stort set alle mellem 16-50 er i dag, er ejer af en form for smartphone. Vi er ikke bare ejere, vi er også storforbrugere af smartphones, vi bruger den konstant til alt, om vi skal google noget vi er i tvivl om eller om vi skal svare på en SMS. Man er jo afskåret fra omverdenen hvis ikke man har til mobiltelefon lige ved hånden, er man ikke? Det er et spørgsmål jeg vil lade jer svare på.

Om man er på den side der siger vi har et afhængighedsproblem, eller på den anden side siger det en del af den teknologiske udvikling og gavner mere end det ødelægger, så er smartphonen kommer for at blive. Endvidere medbringer det også en stadigt voksende efterspørgsel på værksteder, der kan reparer dem når de går i stykker. Det kan være svært, at skelne mellem de mange muligheder, og hvorfor du skal vælge det ene værksted frem for det andet. Personligt selv får jeg lavet mobil reparation i Helsingør, hos iRepair, hvilket jeg har været yderst tilfreds med. De kan klare langt de fleste reparationer på under 2 timer fra du indleverer dem, og ofte på under en time. Det betyder du ikke skal undvære din elskede smartphone, i længere tid end højst nødvendigt, det tænker jeg de fleste kan tilslutte sig, som værende en vigtig faktor.

Lavet til at gå i stykker

Det skal selvfølgelig tages med et gran salt, når jeg skriver de er lavet til at gå i stykker. Men det føles virkelig sådan ofte. Telefonerne bliver hele tiden større og større, hvilket gør dem svære at holde om, og resultere i man skal bruge 2 hænder. Men hvis man kun har en hånd fri, tvinger man sig selv til, at lave nogle bevægelser der gør man kan tabe telefonen. En anden ting er de fleste af lavet af aluminium, eller lignende materiale og det er vanvittig glat i hånden. Det er alt sammen med til at understrege min pointe, det kan også godt være mig der er uheldig eller dårlig til at holde om en smartphone, det må i fortælle mig. Jeg synes ihvertfald ofte jeg taber min, grundet de to situationer jeg har beskrevet ovenfor.

Skulle i have lige så svært ved at styre en smartphone som jeg, og komme til at smadre den, så kan jeg anbefale iRepair, de har både en afdeling i Helsingør og København.

admin