Udlejning af alt av udstyr ét sted

Hvis du står og mangler av udstyr af den ene eller anden art, så er du kommet det helt rigtige sted. I dette indlæg vil jeg komme med mit bud på, hvor du skal kigge efter dit av udstyr. Der er mange virksomheder som udlejer og sælger av udstyr, derfor kan det være svært at skelne mellem dem. Jeg har en del erfaring indenfor branchen, plus jeg selv har lejet en masse av udstyr gennem tiden, fra flere forskellige virksomheder. Ud fra disse erfaringer, har jeg gjort mig nogle indtryk af de forskellige virksomheder og jeg vil i dette indlæg afsløre hvem jeg vil anbefale dig, at bruge.

Av udstyr kan være mange ting. De gange jeg har gjort brug af udlejning af av udstyr har det primært været i forbindelse med konferencer. Jeg har i mange år arbejdet i et eventbureau som har arrangeret forskellige events rundt omkring i landet. I eventbureauet var vi eksperter i, at arrangere forskellige events og finde de perfekte lokationer samt stå for markedsføringen af dem. Men vi brugte eksterne virksomheder til at stå for udstyret til disse events. Det er her udlejning af av udstyret kommer ind i billedet. Mange af de events vi afholdte var store events. Derfor var vi ekstremt afhængig af kvalitets av udstyr der virkede. Hvis vi havde problemer med udstyret ville vores kunder blive utrilfredse med os og ikke med den virksomhed hvor vi lejede det. Med andre ord var det vores ansvar, at av udstyret til de events virkede.

Gennem årene var vi igennem en del forskellige virksomheder som udlejede av udstyr. Vi stillede meget høje krav til kvaliteten, fordi vi vidste at vores kunder gjorde det samme. Men det var først da vi fandt Dansk Video Center (DVC), at vi var 100% tilfredse. Alt ved DVC var lige præcis som vi gerne ville have det. For det første havde de et stort udvalg af av udstyr. Lige meget hvilket event vi skulle afholde, havde de det udstyr vi stod og manglede. Derudover var alt deres udstyr af højeste kvalitet og det er minimalt hvad der har været af problemer gennem tiden. Både deres av udstyr og deres ansatte, som har været rundt og bygge scene set-ups for os, har været pålidelige. Det er en vigtigt egenskab, at have i denne branche.

DVC er det helt rigtige valg

Som sagt findes der mange om buddet, når det kommer til udlejning af av udstyr. Dertil er mange disse virksomheder dygtige til det de laver. Alligevel formår DVC at skille sig markant ud i en branche, der er så konkurrencepræget. Det ville de ikke gøre, hvis ikke det var fordi, at det slutprodukt de leverer er af højeste klasse. Hvis du i fremtiden skal bruge noget av udstyr til enten videokonferencer, streaming, kongresser, udstillinger eller messer så kan du med ro i sindet kontakte DVC. Jeg ved hvor stor en stressfaktor det kan være, at man er så afhængig af noget som av udstyr og det samtidig er ude af ens hænder. Derfor er det vigtigt at bruge en leverandør man stoler på og ved levere et godt produkt. Det gør DVC, de vil altid være min foretrukne leverandør når det kommer til av udstyr.