Man kan ikke holde en fest uden konfetti

Er en fest uden konfetti overhovedet en fest? Det er det bestemt ikke hvis du spørger mig. Hvis der er noget der kan redde selv det kedeligste arrangement, så er det helt sikkert konfetti. Jeg tror ikke der er mange der er uenige i den påstand. Alligevel er det sjældent man ser det rundt omkring. Jeg har en teori om, at det måske er fordi folk ikke ved, hvor man køber konfetti, ud over når vi nærmer os nytårsaften. Derfor har jeg valgt at skrive et blogindlæg om hvor DU finder danmarks bedste konfetti udvalg. Jeg håber dette indlæg kan være med til, at skabe lidt større opmærksomhed på konfetti, så vi alle sammen kan få nogle vilde fester i fremtiden. Men hvor skal du så kigge for, at finde danmarks bedste konfetti udvalg? Det er super simpelt du skal bare klikke ind på Mav WaterSystems hjemmeside. Udover konfetti kan Mav WaterSystem levere mange ting, heriblandt kan de levere det komplette special FX scene set-up til koncerter. Men vigtigst af alt har de alverdens former for konfetti.

Jeg oplever at folk har lidt forskellige opfattelser og synspunkter på konfetti. Der er mange der er af den gamle skole, hvis du spørger mig. Forstået på den måde, at det er dem som synes, at konfetti kun hører nytåret til. Men vi lever i en tid, hvor der findes butikker som Mav WaterSystem som gør det muligt, at have de vildeste fester med konfetti hele året rundt.

Mav WaterSystem er mere end bare en konfetti butik

Selvom Mav WaterSystem muligvis har Danmarks største udvalg af konfetti og konfettirør, så er det kun en lille del af deres sortiment. Som jeg nævnte tidligere så gør de sig også i special FX. Det er ikke alle der kender til fagtermet special FX. I bund og grund står det bare for special effects. Men special effects kan jo være mange ting, hos Mav WaterSystem kan de levere special FX til både film, events, tv og koncerter.

Som deres navn antyder er de særligt specialiserede i watershows. Watershows er noget helt unikt og kan virkelig tage din fest eller dit event til nye højder. Selv inde for watershows er der utallige muligheder. Mav WaterSystem har mange forskellige dyser, som alle kan frembringe vidt forskellige udtryk, så dit watershow giver lige præcis den effekt du ønsker. Derudover er de kendt for deres LED belyste water fountain. Det har jeg været så privilegeret at få lov at se i action i virkeligheden. Det er noget af det vildeste jeg nogensinde har set. Jeg har selv arbejdet i eventbranchen, hvorfor jeg har set min del af forskellige former for special FX. Men da jeg for nyligt var ude til et kæmpe firma arrangement, fik jeg mulighed for at se Mav WaterSystem LED belyste water fountain. Der kom vand væltede ned fra loftet i alle mulige forskellige farver. Det lyder måske simpelt, men det giver en helt unik effekt, som intet andet special FX kan gøre. Gør dig selv en tjeneste, at brug Mav WaterSystems special FX næste gang du eller din virksomhed skal afholde et stort event.

admin