Souvenir butik i København

Sommerferien i år blev brugt sammen med det gode vejr, som turist i eget land.

Sommeren har jo været ualmindeligt god i år, og derfor besluttede vi os for at droppe charterferien, og i stedet holde ferie i København. Både for at lære børnene om vores danske kulturarv, hovedstadens historie generelt og så fordi vi faktisk ikke selv kunne huske særligt meget af vores ture til København med skolen som børn.

Det var helt klart en sjov oplevelse at opleve København igen, og især som turist. Vi havde kørt stilen hele vejen og lejet et hotelværelse, ture i turistbådene og med sightseeing.

Selvfølgelig var vi også et smut forbi Den Lille Havfrue. Hun skal jo ses, når man er turist i København.

Souvenirs som minder

Det er jo ikke en rigtig storbyferie, hvis man ikke shopper, så det gik der også rigtigt meget tid med. Drengene gik mest og kiggede i deres egne butikker, mens mig og Cille shoppede tøj, sko, tasker og selvfølgelig souvenirs – eller det vil sige at vi gik og kiggede på en masse souvenirs, men fordi vi ville være sikre på at alle fik en sjov lille ting med hjem, endte vi faktisk med ikke at få købt nogen.

Det var jo forfærdeligt, da vi alle 4 samler på hver vores typer af souvenirs, og nu stod vi pludseligt alle sammen uden én eneste souvenir. Derfor hoppede jeg på nettet, så snart vi kom hjem, for at søge efter københavnske souvenirbutikker, og til mit held fandt jeg en med et kæmpe udvalg.

Souvenirbutik i København

Butikken hedder www.CopenhagenSouvenir.dk og har et kæmpe udvalg i alle mulige forskellige souvenirs. Jeg har for eksempel altid købt et souvenir-shotglas når jeg har været på ferie  – både fordi jeg synes at de er søde, men også fordi de kan fås med alle mulige motiver, og så fylder de ikke så meget. Jeg endte faktisk med at købe 2 – et med et motiv af København, og et med motiv af Den lille Havfrue, fordi det simpelthen så for sødt ud. Jeg kunne simpelthen ikke stå for Den Lille Havfrue-Nøgleringen!

Min mand købte en nøglering med Carlsberg vedhæng, fordi han havde smidt sin gamle nøglering væk. Thomas købte en nøglering med en af de der Angry Viking nøgleringe, som han kunne sætte i nøglen til sit værelse. Han har langt flere nøgleringe i sit nøglebundt, end han har nøgler, men man skal vel starte et sted haha.

Cille valgte en køleskabsmagnet, da det er det hun samler på. Hendes motiv var også af den lille havfrue, da hun heller ikke kan stå for de mange flotte motiver.

Den Lille Havfrue

Turen ud til Den Lille Havfrue var en succes! Det er selvfølgeligt altid lidt skuffende i starten når man kommer ud til statuen og den er så meget mindre end man regner med, men de små var ellevilde over endelig at få set den i virkeligheden. Det var også derfor Cille valgte at gå med motivet på nøgleringen af Den Lille Havfrue. Nu har hun et minde om københavns-turen indtil hun en dag kommer herover igen – og hvem ved, måske køber hun en ny Lille Havfrue-nøglering igen.

admin