Tag på singlerejser med Events4singler og få nye bekendtskaber

I dag er der flere singler, end der nogensinde har været før, og med flere singler følger også flere datingapps. Datingapps, som ofte er kendt for kun at give kortvarige bekendtskaber. Med det stigende antal af datingapps er der også fulgt en vis grad af tabu over for ordet “single”. Undersøgelser viser, at særligt voksne singler, finder det flovt at være single og svært at finde kærligheden igen med alderen. Poul Hjortbøl har stiftet et revolutionerende datingsite. Et datingsite, der næsten ikke kan kaldes et datingsite. Events4singler handler nemlig frem for alt om at skabe nye venskaber mellem singler. Disse nye venskaber bliver skabt gennem events og en lang række singlerejser rundt omkring i verden.

Singlerejser til dig, der gerne vil opleve verden sammen med andre

De singlerejser, der udbydes gennem Events4singler, kan være alt fra en rundrejse på Cuba til en afslappende solrejse til Alanya eller en luksuriøs rejse til Bali. På disse singlerejser vil du få andre singler som rejsevenner. Måske bliver de ikke bare dine rejsevenner, men også dine venner, som du kan ses med hjemme i Danmark. Måske er der endda en potentiel kæreste iblandt disse rejsevenner.

De mange singlerejser, der udbydes på Events4singler.dk, giver dig mulighed for at opleve verden, uden at du behøver at gøre det alene. Som medlem af Events4singler er det ingen skam at være single. Det er tværtimod en fantastisk mulighed for at give dig selv nogle fantastiske oplevelser på singlerejser og til events, som du vil huske resten af livet.

Singlerejser i selskab med indehaveren selv

De mange datingsites og datingapps, der efterhånden findes rundt omkring i verden, har særligt én ting til fælles. Automatisering og en vis grad af upersonlighed. Særligt for Events4singler er det desuden, at du ikke finder en mere personlig portal for dine singlerejser. Poul Hjortbøl, som er indehaveren af portalen, tropper op på alle de singlerejser, der udbydes. Med egne erfaringer kan Poul hjælpe dig med at slå hul på den byld, der får dig til at tænke, at det er en skam at være single.

Sammen med Poul Hjortbøl og en masse nye rejsevenner, som du naturligvis har mulighed for at netværke med både før og efter dine singlerejser, vil du få mulighed for at deltage i en masse kulturelle singleture. Er du ude efter kærligheden, er disse singlerejser også en oplagt mulighed for at finde den. Her skiller Events4singler sig også ud. Hvor de standard datingsites og datingapps melder kraftigt ind på datingfronten, vil det foregå langt mere naturligt på dine singlerejser. Kærligheden kan komme af sig selv gennem dine rejsevenner, og søger du den bevidst, kan du finde den ved at tage små skridt og lære den anden part at kende i første omgang.

admin