Nøglesnor med navn er god reklame

Reklameartikler er meget populært. Det kommer i alle former og afskygninger. I bund og grund handler det jo om, at reklamere for sin virksomhed. Hos firmaet PromotionMakers lever de af, at lave reklameartikler til virksomheder. Der er næsten ingen grænse for, hvad PromotionMakers kan tilbyde af produkter med tryk. Jeg henvendte mig til PromotionMakers da jeg selv skulle bruge nogle reklameartikler til et kundearrangement. Helt præcist skulle jeg bruge nogle nøglesnore med logo, som jeg havde planlagt skulle ligge frit tilgængeligt, til alle kunder som var mødt op. Jeg havde på forhånd lavet en grundig research for, at finde frem til lige præcis PromotionMakers og deres nøglesnore med logo. Jeg har nemlig tidligere haft en dårlig oplevelse hos et andet firma, ikke specifikt med nøglesnore, men andre lignende reklameartikler med tryk. Da det var et forholdsvis stort kundearrangement jeg havde fået stablet på benene, var det vigtigt at nøglesnorene og logoet var af god kvalitet. Heldigvis fandt jeg PromotionMakers som kunne levere nøglesnore med logo i god kvalitet og oven i købet til gode priser.

En nøglesnor med logo er måske en lidt uortodoks måde, at reklamere på. Men facts er at det har været en stor succes for min virksomhed. Nøglesnore er gode fordi det er noget alle kan bruge, alle bruger nøgler. Vi oplever at der er større chance for vores kunder rent faktisk vælger at tage nøglesnoren i brug, i modsætning til andre reklameartikler. Det er først når nøglesnorene bliver taget i brug, at det rent faktisk skaber værdi for min virksomhed. For os handler det om at skabe brand awareness, at vores logo og slogan kommer ud i dagligdagen. Måske steder hvor vi ikke normalt er repræsenteret. Men grunden til nøglesnoren har været en succes for os er, at den bliver taget i brug af kunderne, i stedet for at ryge i skraldespanden.

Reklameartikler til enhver anledning

Jeg kan med sikkerhed sige, at vi helt sikkert kommer til at bruge PromotionMakers igen. Efter den succes vi har haft med nøglesnorene, overvejer vi at investere yderligere i denne form for offline markedsføring. PromotionMakers har alle former for reklameartikler. Så hvis du mangler nogle produkter med eget virksomhedslogo, så finder du det med garanti hos dem. Nu brugte vi nøglesnore i forbindelse med et kundearrangement, men det kunne også være reklameartikler til eget brug. Kuglepenne, tasker eller lignende til medarbejderne på arbejdspladsen. Det kommer også an på hvilken type virksomhed og branche du er i. Jeg vil ikke udelukke, at reklameartikler henvender sig bedre til nogle virksomheder end andre. På den anden side kan du også købe firmatøj med logo. Det er et lidt mere universelt produkt. Det kan bruges i forbindelse med DHL-stafetten, hvor alle virksomheder kan deltage fra alle slags brancher. Det er også en måde at skabe brand awareness på, at have firmatøj med logo.

   

 

admin