Nyt online mandemagasin vil være Danmarks største

Et nyt online mandemagasin har set dagens lys, og har intet mindre end ambitioner om at blive danmarks største. Det er dog en hård kamp, da der i forvejen findes en række veletableret online herremagasiner som har eksisteret i mange år. Det er dog ingen hindring for Danmarks nye mandemagasin som vil nå til tops gennem artikler af høj kvalitet der servicere læserens nysgerrighed. Strategien bag magasinet er, at lytte til hvad brugerne vil have og så sørge for at levere det i bedste stil.

Det ultimative mandemagasin

Det nye magasin til mænd går under det oplagte navn Mandemagasinet. Stifterne bag har inden skabelsen af magasinet sat sig ned, og brainstormet hvad der udgør det ultimative mandemagasin. Der var mange spekulationer. Er det mon nøgne damer? Fede biler? Mode? eller hvad kan det være. Konklusionen blev, at for at få success med et online herre magasin, så gælder det om at levere rigtig gode artikler af høj kvalitet med de emner som brugerne efterspørger.

Derfor vil Mandemagasinet løbende være i dialog med sine brugere for at være 100% opdateret på hvad netop de vil have. Derudover vil Mandemagasinet bruge ny teknologi til automatisk at registrere brugernes interesser ud fra en søgealgoritme. På den måde kan Mandemagasinet levere lige netop det indhold som brugerne finder interessant.

Et af de emner som Mandemagasinet især vil dække er herremode. Her vil der løbende blive skrevet opdateret artikler om mode til mænd. Derudover vil der især blive lagt vægt på ure, da der generelt er stor enighed om, at et ur er det eneste rigtige smykke en mand kan bære. Stifterne af Mandemagasinet har stor passion for både herremode og ure, og det er dermed emner som der vil blive skrevet dybdegående om.

Derudover har magasinet nogle eksterne skribenter som vil dække emner som; Gadgets, Biler, Rejser, Oplevelser og meget mere. Mandemagasinet bliver stedet hvor alle mænd kan finde spændende og interessante artikler som kan give inspiration til deres eget liv, uanset emne. Mandemagasinet ser frem til at servicere sine læsere med de bedste nyheder og dybdegående artikler som vil skabe værdi i enhver mands liv.

Mandemagasinet er netop gået i luften

Mandemagasinet er gået i luften august måned 2018 og har netop udgivet deres første artikel der er en gennemgående guide til de fedeste morgenkåber til mænd. Mandemagasinet har allerede fået sine første læsere og er så småt ved at etablere en fast læserskare.

Ambitionerne er høje og Mandemagasinet har som målsætning at have 10.000 faste mandlige læsere om måneden efter det 1. år. Denne målsætning skal indfries gennem en stor indsats med at skabe artikler og indhold af høj kvalitet, sammen med en omfattende PR strategi. Om Mandemagasinet når sit mål er det kun tiden der kan vise, men det bliver i hvert fald spændende at følge.

admin