Alkoholbehandling af erfarne misbrugskonsulenter

Jeg gætter på, at hvis du læser dette blogindlæg, så har du alkohol tæt inde på livet. Med det mener jeg, at du enten selv har et alkoholproblem eller du er bekendt med en der har. Hvis du mener du selv har et alkoholproblem og derfor burde søge alkoholbehandling, så er du allerede et langt stykke af vejen mod at blive ædru. Det ved jeg fordi jeg selv er tidligere alkoholiker i alkoholbehandling. Min alkoholbehandling foregik hos Behandlingscenter Søby Park. Jeg ville ikke indrømme over for nogen, at jeg var alkoholiker og værst af alt ville jeg ikke indrømme det overfor mig selv. En af de første skridt i min alkoholbehandling var, at indrømme, både over for misbrugskonsulenterne og mig selv, at jeg var alkoholiker. Så hvis du allerede på nuværende tidspunkt kan indrømme overfor dig selv, at du har et alkoholmisbrug, så er der lysere tider i horisonten.

Hvis du derimod ikke selv har et alkoholmisbrug, men har en tæt som har, så er det en anden historie. Det kan være utroligt svært og frustrerende, at være pårørende til en med et alkoholmisbrug. Jeg ved det fra min egen familie, som har lidt meget under mit alkoholmisbrug. Heldigvis ved de lige præcis, hvor svært det er at være pårørende til en alkoholiker hos Behandlingscenter Søby Park. Deres misbrugskonsulenter, som også er dem der er ansvarlige for selve alkoholbehandlingen, har mange års erfaring og er uddannede til at hjælpe og tackle sådanne situationer. Min familie fik en masse hjælp fra Behandlingscenter Søby Park, da de forsøgte at få mig i alkoholbehandling. Derfor vil jeg anbefale jer, at gøre det samme. Det er gratis og uforpligtende at ringe til dem og få råd og vejledning.

Livet efter en vellykket alkoholbehandling   

Det føles fuldstændig som, at blive født på ny, at komme ud af sit alkoholmisbrug. Det er først når man kommer ædru ud på den anden side, at man kan se hvad man er gået glip af. Hvis man som jeg har haft et alkoholmisbrug som strakte sig over en lang årrække, så glemmer man hvordan livet uden alkohol er. Det er også en af grundene til det er så svært, at få en alkoholiker i alkoholbehandling, fordi det er ofte det eneste liv de kender til og derfor mener de ikke at de har et alkoholmisbrug.

Lad mig gøre en ting soleklart for jer, det er den bedste følelse i verden, at blive ædru igen. En ting er alt det man kan lave og nyde som man ikke kunne før. En anden ting er, det er en kæmpe befrielse ikke at have behov for at indtage alkohol mere. Det er hvad en alkoholbehandling kan gøre ved dig. En alkoholbehandling kan vitterligt give dig livet tilbage igen. Jeg synes i skal gribe chancen og tage jeres liv tilbage igen. Behandlingscenter Søby Parks alkoholbehandling er klart anbefalelsesværdigt.

admin