Sprøjtelakering af møbler

Sprøjtelakering af møbler er et rigtigt godt valg for dig, der står med en håndfuld ældre møbler, som du mener trænger til nyt liv. Møbellakering giver mange muligheder for farvevalg, så du kan bringe dine møbler ind i nutiden med de farver, du elsker, og gøre dem klar til at stråle en generation endnu.

Med møbellakering kan du pensionere din gamle pensel, for sprøjtelakering af dine møbler er både billigt, nemt og hurtigt. Sprøjtemaling er en metode, hvor malingen sprøjtes på, hvilket giver et andet look, end du vil få, hvis du malede med en gammeldags pensel. Sprøjtelakering af møbler giver altid et flot og glat resultat, og dine møbler kommer til at fremstå nye og skinnende.

Alle møbler trænger en gang imellem til kærlighed

Lige meget hvor meget du passer på dine møbler, bliver ting som borde, stole, reoler og så videre alle slidte gennem årene. Generelt slid, solens afblegning samt køkkenosen tærer på dine møbler og deres udstråling, og efter en årrække kan de komme til at fremstå matte og kedelige, selvom de hverken har slitagemærker fra ridser eller slag.

Men om dine møbler bare er blevet lidt kedelige at se på gennem årene, eller om de skulle have fået et slitagemærker eller to, så er møbellakering en rigtig god måde at genoplive dem på. Inden møbellakeringen sprøjtes på, slibes og spartles alle overfladerne nemlig for eventuelle huller og mærker, så det endelige resultat bliver glat og jævnt.

Nyt er yt

Om det er et gammelt, slidt møbel, du holder meget af, eller om det er et møbel, du er træt af at se på, så er der ingen grund til at skifte det ud, for med en møbellakering kan du helt ændre looket på dine gamle møbler. Alle farver er mulige, og resultatet vil altid blive smukt og holde mange år ind i fremtiden

Nye møbler i god kvalitet er dyre, og ofte fejler de gamle ikke andet end overfladisk slitage, så lad være med at smide dine gamle møbler ud, men overvej i stedet, om ikke en omgang sprøjtemaling kan tilfredsstille dine behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *