Køb Sims 4

Sims 4 er meget mere end bare det originale spil, som man kender det. Der findes en masse forskellige Sims 4 udvidelsespakker, som byder på en række spændende temaer. I de nedenstående afsnit vil der blive redegjort for nogle af de mest interessante Sims 4 udvidelsespakker. Køb Sims 4 og byg din helt egen Sims verden.

Prøv at gå på universitet i Sims 4

Hvis du ønsker at forsøge dig med universitet, skal du overveje at købe denne Sims 4 udvidelsespakke. Her kan dine simmere opleve alt, hvad man forbinder med universitet. Du bestemmer selv, hvilken uddannelse du har lyst til at forsøge dig med. Der er blandt andet mulighed for at studere ingeniørvidenskab eller jura. Hvis du har lyst til at være lidt mere rebelsk, kan du også vælge at drille de andre universiteter.

Hvis du vælger denne Sims 4 udvidelsespakke, skal du vælge, hvilket universitet du ønsker at gå på. Du kan vælge det traditionsrige Britechester Universitet eller det topmoderne Heron Institut. Du skal også vælge, om du vil bo på kollegiet eller by inde i byen. Hvis du ønsker at opleve den rigtige universitetsånd, skal du vælge at på kollegie med de andre studerende. Så kan I læse lektier sammen på det storslåede bibliotek, og støtte universitetet ved at bakke dine medstuderende op ved de forskellige begivenheder.

Det er også helt op dig, hvordan dig og din simmer vil leve det berygtede universitetsliv. Hvordan skal man prioritere tiden? Vil du være den hårdtarbejdende studerende, som laver lektier dagen land eller vil du måske foretrække det sociale samvær? På Universitet bliver din simmer formet som menneske, og lærer sig selv at kende på en helt nye måder.

Oplev det pulserende byliv!

En anden spændende Sims 4 udvidelsespakke handler om at bo inde i byen. Du kommer til bo i en lejlighed, hvor der er spandevis af aktiviteter lige ude for døren. Du starter i en lille lejlighed, hvor du får chancen for at arbejde dig op til din drømmebolig inde i storbyen. Når du bor i en større by, har du muligheden, for at opleve nye nabolag og festivaler. En utrolig medrivende Sims 4 download!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *