Senior dating hos Events4singler

Mange vil mene at dating er noget som er forbeholdt unge, og alt seniorer ikke burde gøre sig i så noget. Men sådan er det ikke længere. Der er nemlig personer derude som vil det anderledes. En af dem er Poul, som har startet Events4singler, som er et samlingssted for singler i alle aldre, men præmieret singler 40+ eller seniorer. Events4singler er en succeshistorie uden lige, og har med den succes de har haft vist, at der er en efterspørgsel på senior dating.  

 

I og med der ikke er lige så mange udbydere af senior dating, har rygtet omkring Events4singler spredt sig hurtigt. I dag er de et af Danmarks største samlingssteder for 40+ singler og flere og flere strømmer til løbende. 

Unikt senior dating koncept 

Events4singler har er ret unik koncept, sammenlignet med de andre alternativer der er derude. Det som gør det unikt er, at det er singlerne selv, som arrangerer events for andre singler. Det kunne eksempelvis være at Susanne på 52 har arrangeret en skovtur i dyrehaven. Susanne opretter så eventet inde på Events4singler så alle andre kan se det og tilmelde sig. Det er selvfølgelig ikke alle events derinde som kan have uendeligt mange senior singler med til deres arrangementer. Heldigvis er der mange andre, som Susanne, der arrangerer lignende senior dating events. Derfor er der et væld af forskellige arrangementer du som 40+ single kan tilmelde dig. Det betyder også, at hvis du ikke selv er typen der har lyst til at være arrangør, er der masser af vælge i mellem. 

 

Hvis du er single og søger dating 40+, og er træt af den klassiske dating model, som foregår online bag skærmen, så er Events4singler med garanti stedet for dig. De fleste af medlemmerne i dag, omtaler det en som en stor familie, hvilket er noget man sjældent høre i forbindelse med dating sider.

 

Alle, som ikke tidligere har været medlem, kan tilmelde sig i dag og få 14 dage gratis medlemskab. Hvis du er single og 40+, så frarøver du måske dig selv for en eller flere oplevelse for livet. Og endnu værre måske misser mødet med den eneste ene!