Sådan får du let transporteret dyr over en længere distance

Transport af dyr er ikke altid den letteste opgave, hvilket er gældende, uanset om der er tale om kæledyr, dyr fra zoologiske have, eller hvad der end måtte være tale om. Det er især gældende, når de skal transporteres over en længere distance, hvor der er fly involveret. Transporten vil være helt sikker, og dyret eller dyrene vil være i gode hænder på hele rejsen. Læs om muligheder for sikker transport af dyr, hvis det er noget, du har behov for. Det kan være, at du din zoologisk have skal have fløjet nye dyr ind, at du skal have hunden med på ferie – mulighederne er mange, og det er de også for dig.

Der er nemlig en række af forskellige krav, der skal opfyldes i forbindelse med dyretransport, og disse kan være udfordrende at finde hoved og hale i selv. Dem har vi naturligvis sat os godt ind i, så dit dyr transporteres helt sikkert og efter samtlige retningslinjer såsom mængde af foder, vandtilførsel, ventilation, skillevægge osv.

Specialtransport af dyr til eksempelvis zoologisk have

Det kan hænde, at der skal ske en speciel dyretransport, hvor et dyr skal flyves til en anden zoologisk have eller fra en udenlandsk zoologisk have til Danmark. I så fald kan det være en fordel at finde frem til et firma, der tilbyder en sådan fragt og har styr på disse retningslinjer. Det kan spare dig for en hel masse tid, da du ikke skal køre den lange tur, og dyrene bliver transporteret helt sikkert.

Kæledyrene skal da også med på rejse

Hvis du vil have kæledyret med på ferie, er det nødvendigt med transport af levende dyr. Det er ikke noget, du blot lige selv vil kunne stå for. Derfor kan det være en fordel at finde et professionelt firma til at varetage opgaven.

Omvendt kan det også være, at du skal have et nyt kæledyr fra et andet land. I dette tilfælde skal der naturligvis også være en sikker transport af dyret, og det kan du få hjælp til af professionelle dyretransporter.

admin