Ny ejendomsmægler Dragør

Det er meget forskelligt, hvad folk synes er vigtigt, for en god ejendomsmægler. Personligt synes jeg noget af det absolut vigtigste er, de er bekendte med lokalmiljøet, hvor de køber og sælger boliger. Enhver ejendomsmægler kan finde ud af, at sælge en bolig eller finde en bolig, som er sat til salg. Noget der er med til, at gøre en ejendomsmægler unik, er de kender deres lokalområde, som deres egen baglomme. Kun hvis det er tilfældet, kan de finde en bolig, som passer præcist til dine behov. Sådan en Amager Bolig og deres ejendomsmægler Dragør.

Før jeg kontaktede Amager Bolig, boede jeg i Tårnby, i en andelslejlighed. Det var min første bolig, efter jeg flyttede hjemmefra. Jeg har været meget glad for, at bo her, da jeg bare var mig selv. Men efter min kæreste flyttede ind, er det begyndt at blive lidt presset pladsmæssigt. Det har fungeret fint, de første 4 måneder, så det kan godt lade sig gøre. Men vi ved godt begge det ikke er en holdbar løsning i længden. Specielt ikke, hvis vi beslutter os, for at få børn senere hen. Hvilket er en beslutning, som vi allerede på nuværende tidspunkt har taget. Hvorfor vi også kigger os om efter en ny bolig i Dragør. Hvorfor vi søgte en ejendomsmægler Dragør.

Både min kæreste og jeg, har en svaghed for Dragør og vil gerne bo derude begge. Mine forældre solgte sidste år deres hus på Amager, hvor de brugte Amager Bolig, som deres ejendomsmægler. De var så glade for den behandling de fik, at de anbefalede os, at gøre det samme. Til alt held, viste det sig Amager Bolig, lige havde åbnet en afdelingen i Dragør.

Hus til salg Dragør

Amager Bolig endte med at blive vores ejendomsmægler Dragør. En eftermiddag tog vi ud og snakkede med en af mæglerne i Dragør. Han forhørte os om, hvilke ønsker vi havde til vores nye bolig. Efter en længere snak, lovede han, han ville vende tilbage til os, med nyt indenfor en uge. Vi fik med det samme et indtryk af, han havde et godt indblik i, hvad Dragør havde at byde på. Vi var derfor helt trygge ved, at lade ham finde vores nye bolig.

Kun 3 dage efter, ringede mægleren til os og sagde han, havde fundet et hus, der meget vel kunne være vores nye drømmebolig. Ganske rigtigt, havde han fundet et hus nede ved havnen, der var lige hvad vi havde drømt om. Vi var forelsket ved første øjekast. Vi endte også med, at købe det. Amager Bolig er helt klart den bedste ejendomsmægler Dragør du kan finde, hvis du spørger os. Vi har kun ros til over for dem, efter den behandling vi fik. Kun en ejendomsmægler med indsigt i sit lokalmiljø, kan så hurtigt finde noget, der matchede det vi gerne ville have. Det var en sand fornøjelse.

 

admin