Ferielejlighed i Toscana er drømmen

Min kone og jeg har altid rejst meget, i de mange år vi har været sammen. Vi har rejst rundt i hele verden, men der var specielt ét sted, som vi har været rigtig glade for og det er Toscana. Vi har været rigtig glade for, at rejse meget rundt og komme forskellige steder, men Toscana er et af de få steder vi har vendt tilbage til flere gange i løbet af årene. Derfor har vi flere gange snakket om, at investere i en ferielejlighed i Toscana. Det eneste der har afholdt os fra at gøre det til en realitet er, at vi føler med en ferielejlighed i Toscana at vi “tvunget” til at rejse derned størstedelen af vores rejser. Man samtidig vil vi gerne have vores eget, så det har været en kamp mod os selv. Heldigvis fandt vi 21-5, som gav os lige nøjagtigt det bedste fra begge verdener.

Hos 21-5 er man 21 familier, som sammen køber 5 forskellige ferielejligheder. Det vil sige man bliver medejer af alle 5 ferielejligheder. Vi følte det her koncept var skræddersyet til os. Vi havde lige pludselig mulighed for, at få vores ferielejlighed i Toscana, samtidig med vi havde 4 andre rejsemuligheder, så vi på den måde fik den fleksibilitet vi ønskede. I dag er vi medejer af ferielejligheder i Toscana, Sydfrankrig, Chamonix, Mallorca og Rom. Vi er super lykkelige for vi blev introduceret for 21-5’s koncept. Derfor vil jeg gerne videregive disse informationer, hvis nu nogle af jer sidder derude og lige som os drømmer om ferielejlighed i Toscana eller nogle af de andre destinationer.

Ferielejligheder med fleksibilitet og få bekymringer

Jeg har fuld forståelse for, hvis nogle af jer sidder og er meget nysgerrige omkring detaljerne for, hvordan det her koncept fungerer. Kort og godt, betaler alle 21 delejere et indskud, som kan varierer alt efter hvilke type boliger i ender med at købe. Dertil betaler man en fast månedlig ydelse. Denne ydelse dækker en lang række udgifter, som er normale udgifter når man er blevet feriehusejer. Den faste månedlige ydelse, gør der er en masse ting du ikke skal tænke på. Renovering, diverse forsikringer, administration og revision er bare nogle af de ting, som den faste månedlige ydelse dækker over. Det er virkelig befriende, at man ikke behøver bekymre sig om ting, som disse. Det giver en stor frihed og frigøre ressourcer til andre ting. Vi kan i hvert fald nyde vores ferielejlighed i Toscana i fulde drag.

Hvis dette lyder interessant for dig, så synes jeg du burde tjekke 21-5’s hjemmeside ud, hvor der står mange flere detaljer. Det er sådan 21-5 deler deres ferieboliger op i forskellige kategorier. Family, Large, Grande, You & Me og Grande-gensalg med disse inddelinger, bliver det hele nemmere for kunder som dig og mig. Så det eneste i skal gøre om med jeg selv er, hvilken slags ferielejlighed i søger.

admin