Brunchbuffet på gammel kongevej

Mulighederne er mange, når man skal finde brunch i nærheden af gammel kongevej. Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige restauranter omkring vesterport, hvor der er mange gode. Men favoritstedet ligger lidt længere oppe af gammel kongevej, der finder man en restaurant ved søerne, Restaurant Cassiopeia. Det er en af min absolut favorit spisesteder, i København. Restaurant Cassiopeia har virkelig meget, at byde på. De har et stort menukort med alt fra frokostretter til a la carte, der inkludere vegetarisk mad også. Ydermere har de en overdådig brunchbuffet i weekenden, som er min klare favorit. Det er uden tvivl min yndlings restaurant gammel kongevej, hvor der som sagt er mange om buddet. Du får ikke en bedre brunchbuffet i nærheden, det kan jeg forsikre dig. En ting af buffeten er lækker, men omgivelserne omkring restauranten, skaber virkelig en hyggelig stemning. Jeg får følelsen af, at blive afskåret fra indre bys larm og travlhed. Restaurant Cassiopeia ligger lige ved planetariet, men ud mod søerne. Det gør man kan gemme sig lidt og sidde og nyde udsigten over søerne. Det skaber nogle idylliske rammer.

Jeg kommer der oftest i weekenden, hvor de servere deres brunchbuffet. Min kæreste og jeg bor lidt væk derfra, men vi nyder begge meget at spise på restaurant og cafe i København. Vi har efterhånden droppet, at tage bilen derind, fordi det oftest ikke er til at parkere nogen steder, slet ikke i weekenden. Heldigvis ligger Restaurant Cassiopeia kun få minutters gang fra vesterport station. Endvidere giver det noget mere frihed, når man ikke har bilen med. Hvis man gerne vil en tur på strøget, eller lignende bagefter.

Den hyggelige cafe ved søerne

Selvom det er en restaurant, så føler jeg cafe, er det bedre ord til, at beskrive restauranten. Jeg plejer at referere til den, som cafe ved søerne, når jeg skal invitere kæresten med ned. Restaurant ved søerne, kan lyde så formelt og stift til sammenligning. Det er specielt om sommeren, lokationen kommer til sin ret. Når man kan sidde ude på deres terrasse og kigge ud over søerne, mens solen går ned. Det er der nærmest ikke andre restauranter i København, der kan prale med.

Det er uden tvivl et besøg værd, hvis ikke du har været der før. Selvom du ikke bor i nærheden af gammel kongevej, fordi det som sagt er nemt tilgængeligt med offentlig transport. Det kan også være du skal i biografen og søger en restaurant nær palads, så er Cassiopeia også det oplagte valg. Hvis du kun har mulighed for, at tage bilen er det ikke helt umuligt, at finde p-pladser. Der ligger en stor offentlig parkeringskælder lige om hjørnet, plus en åben p-plads ved vesterport st. Det er ikke nogen garanti for en plads, men mulighederne er det. Jeg vil stadig anbefale at tage toget til vesterport eller bussen.

 

admin