Billig tømmerhandel og byggemarked

Er du gør det selv typen? Det kan være du har et byggeprojekt i gang hjemme på matriklen. Eller også går du måske med et byggeprojekt i tankerne, men savner lidt inspiration. Kan du nikke genkendende til en af disse ting, så har jeg, et godt fif til dig. Tømmerhandel og byggemarkedet lavpristræ er et mekka for byggematerialer, der er alle slags materialer du kan forestille dig. Det kan være du skal isolere udhuset, de har bl.a. stort udvalg af forskellig isolering. De har alle tænkelige byggemateriale du kan forestille dig. Endvidere finder du også et væld af VVS-udstyr, værktøj og et hav at ting til haven.

Hvis du har besluttet dig for, at i år, er året hvor haven skal stå super skarpt til sommer, så er lavpristræ det oplagte valg. Selv havde jeg gang i samme projekt sidste år, jeg taler derfor af personlig erfaring. Hvis du har hus, sommerhus eller kolonihave hus med tilhørende have, kan jeg kun opfordre til at gøre det samme. Det var ikke fordi min have var grim eller man ikke kunne være i den. Men dengang jeg købte huset, lagde jeg en plan inde i mit hovedet for, hvordan jeg gerne ville have, haven skulle se ud. Dilemmaet var, at der også var en masse projekter inden for der skulle fikses. Derfor gik haveprojektet lidt i glemmebogen.

Men en dag jeg var forbi en af lavpristræ’s 4 butikker, løb jeg lige ind i have og fritidsafdelingen, for at se på udvalget. Det gjorde mig helt inspireret til, at påbegynde mit længe ventet haveprojekt. Det varer ikke længe før det begynder, at blive lidt varmere i vejret, så jeg ville gerne begynde på projektet. Jeg ville gerne igang i god tid, så jeg var sikker på haven stod helt skarpt, lige så snart det blev vejr til, at bruge den.

Byggematerialer online

Efter jeg havde lagt overordnet plan over, hvordan haven skulle se ud og hvilke materialer jeg skulle bruge, tog jeg ud til lavpristræ og fyldte en trailer. Et par dage efter gik det op for mig, at jeg havde glemt at købe nogle ting og jeg havde ikke mulighed for, at tage ud til lavpristræ igen, inden for den nærmeste fremtid. Jeg besøgte derfor deres hjemmeside i stedet, i håb om jeg kunne få hvad jeg ledte efter online. Til min store overraskelse, havde lavpristræ’s hjemmeside alt, hvad jeg havde brug for. Da jeg skrev tidligere deres butik var et mekka for byggematerialer, vidste jeg ikke deres hjemmeside var lige så stor. Så hvis du står og mangler byggemateriale, hvad som helst, så klik ind og tag et kig på www.lavpristrae.dk  

admin