Kropsterapeut

Hvad er en kropsterapeut

Som kropsterapeut arbejder med en dybere forståelse af kroppen, her finder du ud af at kroppen påvirkes forskelligt ud fra hvordan den er blevet påvirket i gennem livet. Når der arbejdes med kropsterapi, har du aldrig en dag som er ens, fordi alle kroppe er forskellige og har været udsat for forskellige psykiske og mentale mén. I arbejdet som kropsterapeut bruges der forskellige teknikker for at opnå en dyb og pulserende massage, for at give kroppen et energi boost. Der bruges ofte lymfedrænage, akupunktur triggerpunkt terapi og zoneterapi, når der arbejdes med kroppen, men i stedet for kun at fokusere på en form for terapi, så kombineres alle de mange former for terapi i én session.

 

Hvem henvender kropsterapi sig til

Kropsterapi er de seneste år blevet meget populært, og det er der en meget simpel årsag til; stress. Du hørte rigtigt. Stress er en stadig voksende sygdom, som flere både unge og midaldrende mennesker får, grunden til det er at vi bliver mere og mere karrierebevidste, og presset fra chefer og andre eksterne faktorer spiller ind. Men heldigvis er der en løsning på det forøget stress. Kropsterapi hjælper på din stress, og det gør den i form af forskellige kompetence og personlig udvikling, kropsterapi skaber de rigtige forudsætninger for dig så du igen kan få et sundt og energifyldt liv, med massere af glæde og overskud i hverdagen.

Men du behøver ikke at have stress for at benytte dig af kropsterapi. Det kan også blot være at du ønsker at være mere afslappet fordi du har mange tanker i dit hoved, som du har svært ved at styre. Vi ser også flere mennesker som bruger kropsterapi til at komme sig over en sorgens tid.

 

Find den rette kropsterapeut

Når du skal finde dig selv igen, er det vigtigt at du har en kropsterapeut som du kan føle dig tryg hos. Derfor er det vigtigt at du undersøger teraputens baggrund inden du tage kontakt til ham/hende. Der er nemlig mange forskellige uddannelser inden for kropsterapi, den bedste og mest prestigefyldte uddannelse inden for branchen er Body all minds (B:A:M) uddannelse hos Kropsinstituttet,

 

admin