Med boys til Sunny Beach

Vi er en gruppe drenge der har spillet fodbold sammen siden vi var helt små og har de senere år taget på charterrejse sammen. Vi har tidligere været i Spanien, og i år gik vores charterrejse til Sunny Beach. Det var en helt vild tur. Der var sol, varme, øl, drinks, strand, piger og alt hvad vi kunne forestille os af fester. Vi var 7 drenge afsted og havde gennem et par måneder lagt i kakkelovnen til den helt store charterrejse til Bulgarien, hvor den bare skulle have fuld godaw! Og det synes jeg vi fik givet den.

strand med vandskum

Natteliv i Sunny Beach

Når man siger charterrejse til Bulgarien siger man næsten Sunny Beach med det samme. Det er også den mest destination omkring charterrejser til Bulgarien. I forbindelse med vores charterrejse til Bulgarien valgt vi at bestille hos UPtours, da de bare har styr på charterrejser til Sunny Beach og Bulgarien. Der er helt vildt mange klubber i Sunny Beach men vi købte nogle fordelskort af UPtours så vi kunne kom ind på de fedeste klubber uden at skulle stå i kø. Vi havde nogle vanvittige butyre på vores charterrejse til Bulgarien. Charterrejser til Bulgarien og Sunny Beach at helt sikkert at anbefale og især med UPtours. Deres charterrejser til Bulgarien er af høj kvalitet og der har nogle super kompetente guider og god kundeservice.

 

Afslapning ved poolen

Vi gik ret sent i seng i den uge, og ofte efter solen var stået op, så vi stod selvfølgelig også sent op. Efter vi havde spist morgenmad eller frokost slog vi os ned og slappede af ved poolen. Det var virkelig afslappende inden vi vidste hvad aftenen bragte. Først var det noget mad inden vi skulle varme op og i byen. Der var en lang række af barer så det var bare at vælge og få nogle drinks. Det var nu ret lækker at ligge der med kolde drinks eller kold øl på kanten af poolen uden nogle bekymringer. Det var ganske enkelt en fantastisk uge og vi har allerede snakket om at vi skal afsted igen på charterrejse til Bulgarien igen til næste år.

admin