Fordele ved at rejse til Alanya

Jeg har sgu lige skaffet mig en dejlig, billig rejse til Alanya med alle gutterne! Vi vidste at vi skulle afsted her til sommer, og vi havde allerede pengene nu, så vi valgte bare at få booket rejsen til Alanya med det samme. På den måde, blev det både billigere for os, og vi skal ikke tænke på at vi skal til at skrabe pengene til turen sammen, lige inden vi skal afsted til juni. Så kan vi også spare sammen til lommepengene til turen i stedet.

Få rejsen billigt hvis du er i god tid

Ja, som overskriften fortæller, kan du altså få din rejse billigt, hvis du bare er ude i god tid. Vi købte vores rejse allerede i september – altså ca. 9 måneder inden vi overhovedet skal afsted. Rejseselskaberne er ofte ivrige efter at få solgt de første rejser hurtigt, og giver derfor en fin rabat – også hvis du skal til Alanya!

Hvis du derimod er ude i sidste øjeblik, kan du faktisk være heldig at spare endnu flere penge, fordi rejseselskaberne er desperate efter at få solgt deres sidste rejser. Det er altid bedre for dem at få sendt nogen afsted, i stedet for at stå med tomme fly og hoteller. Derfor kan du ofte få en billig rejse til Alanya med DUF-Rejser, fordi de nemlig især sælger billige pakkeløsninger til blandt andet Alanya.

Barerne

Når du så først er rejst afsted, skal du jo selvfølgelig have kigget på det oplevelsesrige natteliv Alanya har at byde på. Der er ofte et væld af barer og diskoteker at boltre sig på, når man tager sydpå, og Alanya er ingen undtagelse!

Beslutter du dig for at tage ud, må du ikke snyde dig selv før følgende to steder: Crazy Horse og The Doors. På Crazy Horse kan du altid sparke din fest i gang! Her er der alt hvad hjertet kan begære af dans, damer, fest og generel fed feriestemning. Her må der danses både på bare on på stolene, så du kan roligt lå dig løs!

admin