Lej et fadølsanlæg med tjekkisk øl

I 2005 havde Tjekkiet verdens største ølforbrug. Hver eneste indbygger drak i gennemsnit 158 liter af den alkoholiske drik på et år. Inden for den tjekkiske udgave findes der alverdens muligheder for smagsvarianter, farve, sødme og bitterhed. Mest af alt bliver tjekkisk øl dog associeret med den unge, lyse og bløde pilsner med et fint lag cremet skum på toppen. Hvis du er helt vild med tjekkisk øl og gerne vil servere noget eksklusivt til din fest, så lej et fadølsanlæg hos Platan Øl på http://www.platanoel.dk/. Her kan du leje fadølsanlæg i flere forskellige størrelser og med forskellig kapacitet, så du kan servere præcis den mængde tjekkisk øl og i den hastighed, som du ser som værende passende til netop din fest.

Fordele ved at leje fadølsanlæg med tjekkisk øl

Der findes masser af muligheder for at leje fadølsanlæg, og der er nogle helt klare fordele ved at leje fadølsanlæg gennem Platan Øl. Disse anlæg vil have kompensatorhaner, så du selv kan bestemme, hvor hurtigt din tjekkisk øl skal komme ud af anlægget og ned i glasset. En anden fordel ved at leje fadølsanlæg gennem Platan Øl er, at du også kan vælge at leje nogle større udgaver, der for eksempel har en kapacitet på 40 Liter tjekkisk øl i timen. Kapaciteten på de mindre udgaver kan nemlig godt drille, og hos Platan Øl kan du leje store fadølsanlæg, der kan servere helt op til 115 L tjekkisk øl i timen. Dit fadølsanlæg kan altså servere tjekkisk øl uafbrudt og helt upåklageligt. Perfekt til en god fest.

Tjekkisk øl er billigt, men det smager ikke spor billigt. Ved at leje fadølsanlæg gennem Platan Øl kan du få et fadølsanlæg, som er fyldt med tjekkisk øl fra anerkendte tjekkiske mærker. Prøv mærker som Granát, Démon Special, Lobkowicz Cerny og mange andre. Ved at leje fadølsanlæg med tjekkisk øl kan du servere noget helt særligt til din fest.

Et fadølsanlæg med tjekkisk øl er ikke bare et almindeligt fadølsanlæg. Du vil servere noget ekstraordinært, som dine gæster ikke vil regne med at få. Du kan overgå gæsternes forventninger, og så kan du selvfølgelig også få dem til at drikke mere. Ved at leje fadølsanlæg med tjekkisk øl kan du gøre noget ekstraordinært for din fest, dine oplevelser og dine minder.