Jeg fik genopfrisket mine kompetencer med et Microsoft kursus

Ja, det lyder nok lidt underligt at tage et kursus i Microsoft, og det kan jeg sagtens forstå! De fleste af os bruger jo en computer hver eneste dag, og en stor del af os, sikkert også en pc med Microsoft på, i den ene eller anden afskygning. Så hvad skal man bruge et Microsoft-kursus til?

Jo, det skal jeg sige dig! Der er rigtigt mange, som ikke bruger mere end 30-40% af de muligheder, som Microsoft egentligt er i stand til at hjælpe med. Derfor kan det altså være en meget god idé at få opdateret og udvidet sin horisont inden for hvad man kan og hvordan man bruger de forskellige programmer og softwares som Microsoft tilbyder.

Mange forskellige Microsoft kurser

Der findes jo et hav af forskellige softwares, som er udviklet af Microsoft, og der er nok også kurser til dem alle sammen, men der er selvfølgelig nogle steder, der er bedre at starte end andre. Det kunne for eksempel være en god idé at få styr på de helt essentielle funktioner. Noget der virker så simpelt og logisk, som et Windows 10 kursus virker måske omsonst, når man alligevel bruger det hver dag, men hvor tit har man ikke stået i en situation, hvor man skal tilgå nogle indstillinger eller funktioner, men ikke aner hvordan man gør. I sådan en situation, er det en god ide med et Windows 10-kursus, hvor man lærer hvilke hidtil ukendte funktioner, Windows kan hjælpe én med.

Er du rusten i for eksempel Word og Excel, eller skal du til jobsamtale, og vil gerne styrke dine kompetencer, kan du tage et kursus i Office pakken, hvor du får et grundigt indblik i de tusindvis af funktioner og muligheder, disse programmer kan hjælpe dig med på kontoret.

Azure- og SQL-kurser

Sidder du som IT ansvarlig, med IT-sikkerhed eller som udvikler, kan du også forbedre dine færdigheder med for eksempel et Azure- eller SQL-kursus. Dette er både værdiskabende for dig selv og din virksomhed, da du får vigtige færdigheder inden for vedligeholdelse, programmering og administrering af både servere og cloud-løsninger.
Disse kurser har ofte stort fokus på at opnå både stærke teoretiske og praktiske færdigheder, så du er klar til at gå direkte i gang, efter kurset er afholdt. Både SQL-kurserne og Azure-kurserne har stort fokus på at gøre dig klar til en efterfølgende certificeringsprøve. Dette skyldes at virksomheder i stigende grad efterspørger dokumenterede færdigheder inden for disse kompetenceområder.

Har du mod på at forbedre dine kompetencer, kan jeg anbefale Global Knowledge, som min egen virksomhed for nyligt har deltaget i masser af Microsoft-kurser hos.

admin