Jeg skal stå for de nye mannequiner

Netop, som jeg troede at jeg var ved at være ovenpå, efter at være blevet kastet ind i det hele på det nye job, får jeg endnu en kæmpe fed udfordring. Jeg skal nemlig købe nye mannequiner til hele butikken.

De gamle mannequindukker, er ved at være slidte at se på, og det går jo ligesom ikke, når det bogstaveligt talt er dem, der er det “ansigtsløse” ansigt på butikken – det er jo for pokker dem, som skal lokke folk ind at købe tøjet!

På udkig efter mannequiner

Men hvor pokker finder man lige en butik, der sælger mannequiner? Når man ser dem, er de der jo bare for at sælge tøjet!
Så jeg Googlede altså! Og jeg fandt en masse forskellige shops, der solgte mannequindukker, hoveder, torsoer og dukker i alle størrelser. Det havde jeg ikke lige regnet med, var en ting, men set i bakspejlet, er de selvfølgelig kommet et eller andet sted fra.

Nå men siden hedder ManneQ, og sælger stort set alt i butiksinventar – også mannequiner! De har et kæmpe udvalg af alt indenfor både mænd-, kvinde- og børnedukker, så jeg vidste nærmest ikke hvor jeg skulle starte. Vi skulle have forskllige herre- og kvindedukker, og mannequin hoveder, da vi også sælger en del hatte og huer. Heldigvis har de også dette, så nu skulle jeg bare finde ud af hvilke typer af dukker vi skulle have købt til butikken.

Forskellige typer af mannequiner

En ting jeg fandt ud af, var at mannequiner ikke bare er mannequiner! Selvom jeg “bare” skulle have dame- og herre-modeller og nogle hoveder, var der altså mange forskellige typer, modeller og positioner at vælge imellem.
Da vi er en butik, der sælger relativt ungt og sporty tøj, skal modellerne selvfølgelig heller ikke være de samme, som hvis vi solgte tøj til ældre damer. Derfor valgte vi at gå med nogle Hindsgaul modeller, som laver nogle rigtigt flotte high-end mannequiner, der ser super moderne og veltrænede ud – uden at det bliver for meget, selvfølgelig! De er selvfølgelig lidt dyrere end almindelige modeller, men hvis det kan gøre sådan at tøjet ser ekstra godt ud på mannequinerne og vi dermed sælger mere, kan det hurtigt blive en god investering at betale dét ekstra for dukkerne.

Mannequinhovederne kunne jeg desværre ikke finde i Hindsgaul, men de havde alligevel en masse andre flotte hoveder i deres sortiment.

Da vi sælger en del forskellige hatte, huer og andre accesories, som solbriller, var det vigtigt at mannequinhovederne var udstyret med ansigter, så der ligesom var noget at sætte brillerne på. Til det, fandt jeg nogle fine hoveder i samme slags plast, som dukkerne – både med herre- og dametræk.

Jeg er sikker på at disse nye mannequiner, nok skal få lokket en masse nye kunder ind i butikken, og at tøjet ser så godt ud på dem, at de nok skal købe en masse ekstra og på den måde øge omsætningen for butikken endnu mere i fremtiden! Og, selvfølgelig, på den måde, gøre min chef glad for at hun valgte mig til det nye job!

admin