Leder du efter en billig sejlerskole?

Jeg har i efterhånden mange år haft speedbådskørekort. Men det er først for nyligt, at jeg endelig tog mig sammen, og fik mit duelighedsbevis. Med duelighedsbeviset har jeg nu ikke længere problemer med at leje både, når jeg er i udlandet, ligesom at min speedbåd nu kan lægge til i samtlige havne i Danmark. Da jeg i forvejen havde speedbådskørekort, skulle jeg blot bestå den praktiske del, før jeg kunne få mit duelighedsbevis. Både speedbådskørekortet og duelighedsbeviset har jeg taget hos den billige, landsdækkende sejlerskole Watergames, hvilket jeg er utrolig glad for. Jeg kan på det varmeste anbefale Watergames, hvis man skal have taget speedbåds- eller duelighedsbevis mv.  

 

Dette lærte jeg i forbindelse med mit duelighedsbevis

Med duelighedsbeviset har jeg udvidet min viden inden for sejlads markant. Det betyder, at jeg bl.a. har fået en meget større viden inden for alle søvejsreglerne, så jeg med fuldstændig ro i maven kan varetage min fritidsbåd. Jeg lærte også en masse om navigation og havmiljøet – men også hvordan man skal anvende et søkort, når man er ude på bølgen blå.  

Det tog mig kun 1 weekend – svarende til 20 timer – at tage duelighedsbeviset hos Watergames. Det startede fredag eftermiddag, og allerede om søndagen fik jeg udstedt mit duelighedsbevis. Den første dag – om fredagen – blev jeg introduceret til alle søvejsreglerne, ligesom at jeg fik en grundig introduktion til brug af søkortet. Lørdagen blev brugt på at løse en masse forskellige opgaver i forbindelse med søkortet, og søndagen forløb med repetition af spørgsmål, så os kursusdeltagere var bedst muligt klædt på til dagens afgørende eksamen. Watergames er derudover en meget billig sejlerskole sammenlignet med andre substituerende udbydere.   

Hvem udsteder duelighedsbeviset?

Det er søfartsstyrelsen, som udsteder dit duelighedsbevis. Men du får først udstedt dit duelighedsbevis, når du har bestået den praktiske og den teoretiske delprøve. Da jeg – som sagt – allerede havde et speedbådskørekort, skulle jeg blot bestå den teoretiske delprøve for at få duelighedsbeviset.

Hvordan tilmelder jeg mig kurset?

Jeg tilmeldte mig hos Watergames via deres kursuskalender. Inde kursuskalenderen kunne jeg nemt og overskueligt finde frem til en weekend, som passede mig perfekt. Lige så snart jeg havde tilmeldt mig, fik jeg adgang til alt mit kursusmateriale, så jeg allerede hjemmefra kunne læse op på pensum. Man kunne også låne kurslinealer, passer, søkort samt diverse skriveredskaber hos Watergames.

Alle instruktørerne var ligeledes super passionerede med hensyn til sejlads og sejlsport, og de gjorde virkelig en dyd ud af at gøre undervisningen spændende og lærerig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *