Lancôme La Vie Est Belle til den kræsne forbruger

Er du meget bestemt, når det kommer til parfume? Er du en af de mange danskere, der rent faktisk har en holdning til, hvordan du gerne vil fremstå, og ikke mindst hvilken kropsduft, du vil udskille? Så læs med her, hvor vi anmelder den klassiske Lancôme parfume, Lancôme La Vie Est Belle samt den populære Lancôme mascara, Lancôme Hypnose Mascara. Hvis du, efter at have læst denne anmeldelse, ikke kan vente med at få bestilt den hjem til dig selv, kan du bestille den på Sephoras hjemmeside.

Lancôme La Vie Est Belle – 5 ud af 5 stjerner

Den mest ikoniske feminine duft fra det franske skønhedsbrand. Den får du ved Lancôme La Vie Est Belle. Skal du så vælge Lancôme La Vie Est Belle Eau de Toilette eller Eau de Parfum? Og skal du vælge Intense eller Florale?

lancome la vie est belle eau de parfum lancome la vie est belle eau de toilette

 

 

 

 

 

Vi har testet dem alle sammen, og vinden er Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum. Den helt klassiske. Forskellen er ganske enkelt koncentrationen af parfumeolie i de to udgaver. Eau de Toilette indeholder meget mere vand end Eau de Parfum. Sidstnævne har en meget højere koncentration af parfume. Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum Intense er endnu mere koncenteret. Så alt efter, hvad du er til, bør du vælge din parfume efter, hvor koncentreret du ønsker den. Er du vild med kraftige dufte, der holder hele dagen lang, skal du gå efter Eau de Parfum. Er du derimod mere til de mere diskrete dufte, der ikke kan duftes på lang afstand, er Eau de Toilette det rigtige valg.

Vores favorit er den lige midt imellem. Den klassiske Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum får 5 ud af 5 mulige stjerner og passer perfekt til den kræsne forbruger af parfume.

Vi tager også lige en Lancôme mascara: Lancôme Hypnose mascara

4 ud af 5 stjerner får denne Lancôme mascara. Den femte stjerne udelades alene af den simple grund, at de fleste danskere fortrækker at bruge to forskellige typer mascara, når de lægger makeup. Først bruges en, der giver længde til vipperne, dernæst en der giver volumen. Selvom der er mange, der lover det, er der endnu ikke en mascara, der kan leve fuldt ud op til begge dele.

Heller ikke Lancôme Hypnose mascara kan leve op til begge dele. Det er dog muligvis den bedste mascara, du kan forsyne dig selv med, hvis du gerne vil opleve øjeblikkelig effekt og bruge kortere tid på at lægge makeup. I hvert fald når det kommer til volumen. Denne Lancôme mascara giver øjeblikkelig og intens volumen. Længde får du også noget af, det er slet ikke noget, der skal udelades. Dog anbefaler vi alligevel, at du supplerer med en mascara, der udelukkende arbejder på dette. Til dette anbefaler vi den Lancôme mascara, der hedder Défincils. Den adskiller vipperne og giver en flot længde uden at klumpe. Derudover former den også vipperne, så de bliver smidige og ser ekstra lange ud.

Du kan købe både din Lancôme La Vie Est Belle og din Lancôme mascara hos Sephora online og i deres fysiske butikker rundt omkring i landet. Hvis ikke du har prøvet dem endnu, er de klart et forsøg værd.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *