Danmarks dyreste HiFi højttalere

HiFi udstyr er dyrt, og kan let koste op til flere tusinde kroner, men bare vent til du hører, hvad Danmarks dyreste højttalere koster. Der er tale om et sæt Triangle Magellan Grand Concert gulvhøjttalere fra Triangle, som er belagt i 24 karat guld. Så hvis du godt kan lide at være ekstravagant, og har en tyk tegnebog, så kan disse højttalere fra Triangle være lige noget for dig.

Højttalerne koster svimlende 2 millioner kroner, men spiller samtidig hamrende pisse godt!
Alt andet lige må god lyd være at forvente, hvis du ikke betaler blot én, men hele to millioner kroner for et sæt gulvhøjttalere. Triangle er en internationalt prisbelønnet producent, der laver HiFi udstyr i den absolut høj ende af skalaen, og deres Magellan Grand Concert er et blot et prestigefyrtårn fra deres ingeniørers side.

højttalere i gulv der koster 2 mio

I Danmark er det kun HiFi-Freaks.dk, hvor du kan købe de eksklusive højttalere. Der er dog ikke særligt mange købere til dem, men derfor kommer de stadig til deres ret. Ejer og partner i HiFi-Freaks, Daniel Nielsen udtaler her:

”Det er ikke højttalere, som vi regner med at sælge voldsomt mange af, og har egentlig valgt at lagerføre dem, fordi de har en enorm tiltrækningskraft. Der er mange som besøger vores webshop udelukkende for at se de flotte guldbelagte gulvhøjttalere, og efterfølgende ender med at købe nogle kvalitetshøjttalere til en mere realistisk pris. HiFi udstyr er dyrt, men hvis du køber de rette mærker som Quad, Boston Acoustics, Wharfedale eller Triangle, så vil du få knivskarp lyd til en god pris.”

Hos HiFi-Freaks behøver altså ikke diske op med 2 millioner kroner, hvis du vil have god lyd, da deres udvalg af højttalere findes i mange forskellige prisklasser.

3 kraftfulde højttalere til en skarp pris

Pris er ikke altid afgørende for om de højttalere, som du køber, er gode eller ej. Derfor har vi spurgte Daniel om, hvilke højttalere han kan anbefale at købe, hvis du har et begrænset budget.

Den første han anbefaler, er den klassiske HiFi legende, Wharfedale Diamond 220. Den kompakte højttaler har vundet flere forskellige priser fra bl.a. WHAT HI-FI og HIFI-World, og anses ligeledes for at være den bedste højttaler til under 2.000 kr.

På trods af den lille og kompakte størrelse, så er der altså et kæmpe lydbillede og en varm musikalsk klang. Basenheden er bl.a. flettet af kevlar fibre med forstærkninger til at gøre membranen ekstra stiv, hvilket giver en suveræn kontrol i lyden.

wharfedale diamond 220 kompakte højttalere

En anden højttaler som er suveræn, Quad Z-1, er i en lidt dyrere prisleje på omkring 6.000 kr., men er også prisbelønnet af Hi-FI Choice, som deres mest anbefalede højttalere. Modsat Wharfedales 220 så får du også en mere eksklusiv feeling omkring disse højttalere, da de både er flottere i design, men også bedre i lyd.
Om det er en pris på tre gange så meget værd, det må du selv vurdere, men helt igennem fantastiske er de i hvert fald.

quad z-1 højttalere i hvid

Sidste anbefaling fra Daniel er Mission MX-3 gulvhøjttalere, som er en anden type højttaler end de andre. Forskellen er egentlig blot, at disse kan stå alene på gulvet, hvorimod de kompakte højttalere også kan gøre sig velegnet på hylder, kommoder og andre steder. De koster blot 2.000 kr., og så er de også en prisvinder hos WHAT HIFI. Højttalerne i sig selv leverer en fyldig og præcis lyd, der bringer musikken til live på den helt sjove måde. Det flotte og elegante design gør dem ligeledes velegnet til enhver form for indretning, såfremt du har pladsen selvfølgelig.

mission gulvhøjttalere

admin