Kom på sommercamp med hundredvis af andre unge

Sommercamp er blevet utroligt populært for unge. Fænomenet med camps i sommerferien er ikke noget nyt, men virksomheden +Camp har taget det til nye højder. Ildsjælen bag +Camp fandt ikke udvalget af sommercamps for unge tilstrækkeligt. Hun mente de sommercamps der fandtes alle var til elitesportsudøvere. Hvis ikke du var god til en given sportsgren, så var der ingen feriecamps for dig. Det ville hun lave om på. Hun have en idé om at lave camps for unge, hvor det var en slags sommerskole. Det skulle være matematik camp, dansk camp, engelsk camp og sågar en girlpower camp. Det skulle tilgodese alle de unge, som ønskede at komme på en sommercamp og mærke stemningen og sammenholdet. Det skulle senere vise sig, at være en kæmpe succes.

Iværksætteren bag +Camp havde en idé om, at der var flere unge som var interesseret i, at komme på sommercamp, hvilket skulle vise sig at være helt korrekt. Efterspørgslen i dag på, at komme på en af +Camp’s sommercamps, er meget stor. Men hvorfor er det så eftertragtet at komme på en sommercamp? Det er der flere grunde til. For unge mellem 12-17 år, kan det at komme afsted på en feriecamp, være en stor del af deres udvikling. Som ung lærer og udvikler man sig utrolig meget, på en camp som dem +Camp arrangerer. Det er ikke utænkeligt, at man får venner for livet på en sommercamp. Jeg tror de fleste som har prøvet at være på en sommercamp eller lignende, fik nogle af deres bedste venner, den dag i dag, derfra.

En sommercamp hvor du både udvikler dig personligt og fagligt

Som det ser ud denne sommer, har +Camp fire forskellige slags camps. En matematik camp, dansk camp, engelsk camp og girlpower camp. Det er vigtigt for +Camp at de unge som melder sig til også får noget fagligt med derfra de kan bruge. Hvis nu dine børn ikke er så stærke til matematik eller engelsk, så er en feriecamp, som dem nævnt ovenfor, måske det der skal til.

Oftest modarbejder børn læring i skolen de ikke er gode til. De er fraværende i timerne og gider ikke lave lektier. Jeg er sikker på at mange forældre derude kan nikke genkendende til et lignende scenarie. Men på en matematik camp med +Camp får indlæringen en helt anden effekt. Det skyldes fællesskabet med andre jævnaldrende, som måske har samme problemer. Ydermere når “undervisningen” foregår udendørs med lege, er de unge helt anderledes modtagelige overfor læring.  

Hvis du synes det lyder spændende og er interesseret i at læse mere omkring +Camp’s forskellige sommercamps, så kan du læse meget mere på deres hjemmeside. Her finder du også tidspunkterne og priserne for de alle de forskellige sommercamps. Det er sådan at læring camps er opdelt i to forskellige niveauer for at tilgodese alle. På den måde sikre de, at der er en camp for alle, også selvom man har svært ved enten dansk, engelsk eller matematik.

admin