Køb sengetøj og sengerand fra Filibabba

Filibabba er et dansk designermærke, der producerer alt indenfor børneinteriør. Der er ikke det, som du ikke kan finde til børn ved Filibabba. Filibabba producerer især et stort udvalg indenfor sengetøj og sengerande. Alle Filibabbas produkter er i den bedst mulige kvalitet og i yderst simpelt design, så der er noget for alle og intet at tage fejl af. 

Filibabbas produkter kan for mange stemples som uundværlige, da de er produceret med den største respekt for miljøet, men det er ikke alt. Filibabbas produkter er derudover også 100% økologiske, og her menes der alle deres produkter. Filibabba er altså et brand med produkter, der er 100% økologiske, miljøvenlige og bæredygtigt produceret. 

Sengetøj fra Filibabba

Filibabba producerer meget sengetøj til børn. Sengetøjet følger naturligvis deres forudsætning med simpelt og stilrent design, der passer de fleste. Sengetøjet fås i to størrelser: baby og junior. Med dette bliver sengetøjet hverken for småt eller for stort. Sengetøjet fra Filibabba er produceret i 100% organisk bomuld og kan fås i mange forskellige farver og mønstrer. Desuden er det muligt ved Filibabba både at få sengetøj, puslepude, ammepude og babynest, hvis dette findes nødvendigt i samme design og farve. 

Hvis man vil have sengetøj i baby-størrelsen, så er dynebetrækket 100 cm i længden og 70 cm i bredden. Pudebetrækket er 45 cm i længden og 40 cm i bredden. Dynebetrækket i junior-størrelsen er 140 cm i længden og 100 cm i bredden, og pudebetrækket er 45 cm i længden og 40 cm i bredden. Pudebetrækkets størrelse er altså den samme både ved baby og junior.

Sengerand fra Filibabba

Hos Filibabba kan man også købe sengerand, hvis dette er noget, som man har lyst til. Sengeranden kan som nævnt tidligere fås i samme design som både sengetøjet, puslepude, ammepude og babynest. Sengerandene fra Filibabba fås i mange farver og mønstrer. Dog er de alle samme længde og samme materiale. 

Materialet er 100% økologisk bomuld ligesom sengetøjet. Målene på sengerandene fra Filibabba er 340 cm i længden, 4 cm i bredden og 30 cm i højden. Skab en perfekt og tryg oase for dit barn ved sengetid.