Hvad symboliserer smykker?

Smykker kan være svære at give, som en gave, netop fordi de har en stor symbolværdi. Smykker forbindes ofte med kærlighed, men nogle smykker forbindes mere med kærlighed end andre, så der er mange gode muligheder for at finde et smykke, der har en mere neutral symbolværdi. Find inspiration her!

Ringe – symbolet på kærlighed

Symbolværdien for ringe er meget stor. Dette skyldes især bryllupsringe og vielsesringe. Hvis du overvejer at give en ring, så tænk over disse symboler, især hvis ringen minder om en traditionel bryllups- eller vielsesring. En ring er nok ikke det bedste valg, hvis du ikke har været sammen med din kæreste i særlig lang tid. Hvis du vil være på den sikre side og undgå, at din kæreste får alle mulige forventninger, så giv hellere et andet smykke end en ring. 

Øreringe 

Øreringe er en sikker vinder, når man skal finde en gave til kæresten, der ikke har så stor symbolværdi som ringe. Hvis det ikke er til din kæreste, så er det dog en god idé at undgå diamantøreringe, da disse ofte også forbindes med kærlighed. Det er vigtigt, at man forstår hvorfor en person gerne vil have et smykke. Hvis en veninde for eksempel siger, at hun gerne vil have et smykker, så kan det have en stor personlig betydning for hende, at det er kæresten, der giver hende smykket. Derfor kan det virkelig blive underligt, hvis du giver den til hende i stedet for kæresten. Undgå også hjerter, hvis du vil være på den sikre side. 

Georg Jensen smykker

Mere end nogle andre smykker emmer Georg Jensen smykker af symbolic, elegance og kærlighed til den som man har fået smykket af. Alle smykkerne har en sød symbolik. Hvis du har svært ved at sige det med ord, så siges det meget tydeligt med Georg Jensen smykker – modtageren vil ikke være i tvivl om at du værdsætter hende. På Guldsmed Pades hjemmeside finder du et stort udvalg af Georg Jensen smykker til gode priser