Har du Ferrari-drømme? Sådan kan du få dem til at gå i opfyldelse

Hvem har ikke på et tidspunkt i deres liv drømt om at køre lidt rundt i en lækker Ferrari? Cruise igennem byen på en lun sommerdag i en åben Ferrari, der får folk på gaden til at vende sig om kigge en ekstra gang, når du kører forbi? Måske er den drøm ikke helt så umulig, som du går og tror – svaret kan være leasing. Læs mere her og bliv klogere på, hvordan du kan få dine Ferarri-drømme til at gå i opfyldelse.

Hvad er leasing?

Leasing er kort sagt det samme som at leje. Men i stedet for at leje en lejlighed eller et sommerhus, så lejer du en bil. Det betyder at du – ligesom når du lejer en lejlighed – får den såkaldte brugsret over bilen i leasingperioden, selvom bilen er ejet af leasingselskabet. Og ligesom ved leje af en lejlighed skal du udbetale et vist beløb ved starten af leasingperioden, og herefter betaler du et månedligt beløb, indtil leasingperioden er ovre og du afleverer bilen tilbage i god stand, så den er klar til at blive leaset ud til den næste.

Reglerne er det samme, når du ønsker leasing af Ferrari. Her skal du selvfølgelig bare regne med et lidt højere beløb end ved de mere almindelige bilmodeller. Skal du have fingrene i en Ferrari hurtigst muligt? Så kan du lease din Ferrari hos Formula.

Ferrari leasing til specielle lejligheder

En Ferrari kan være oplagt i forbindelse med specielle lejligheder – f.eks. et bryllup eller en galla –, hvor den vil garantere blikfang og en blæret og luksuriøs oplevelse. Leasing af Ferrari kan da også være en ideel luksus til bilnørden eller til de tider i livet, hvor der godt må komme lidt ekstra gas på blærepedalen.

Vær dog opmærksom på, at leasing ikke er en billig korttidsfornøjelse. Ved privatleasing binder du dig normalt til en længere periode på omkring 11 måneder, og du skal være opmærksom på ikke at overstige det angivne kilometer-estimat, som er en del af aftalen. Leasing kan være en dyr fornøjelse, hvis bilen bruges for meget eller for lidt.