Køb af ny kontinentalseng

Når man skal købe ny kontinentalseng, er der mange overvejelser at gøre. Det kan ved første øjekast være en jungle at finde rundt i alle de mange ting man skal tage stilling til når man køber ny seng. Det kan være alt lige fra farven på sengen, til fastheden på madrasserne, hvilken topmadras eller ben der skal på sengen. Derudover er der et hav af kontinentalsenge på markedet. Så hvordan finder man ud af hvilken der er bedst? Vi har lavet denne guide som giver dig gode råd til hvordan du finder den bedste kontinentalseng til den bedste pris.

kontinental seng

Hvorfor en kontinentalseng?

Kontinentalseng er en af de mest populære sengetyper der findes. En kontinentalseng er opbygget i 3 komfortlag. Nederst har men en boks som enten rummer fjedre eller ren skummadras. I laget ovenover har man typisk en springmadras med fjedre. Øverst på en kontinentalseng finder man en topmadras. Disse 3 komfortlag sikre en god dybde i sengen og giver dermed god støtte og en optimal komfort. En kontinentalseng ser oftest også godt ud, og er med til at give et flot og færdigt look til soveværelset.

Ting at tage højde for når du køber ny kontinentalseng

Dansk produceret

Når du køber ny kontinentalseng så sørg for, at det er en dansk produceret seng. Dansk produceret er lig med kvalitet på både materialer, samt den håndværksmæssige udførelse af sengen. Dansk produceret senge bliver lavet af danske håndværkere. Med en dansk produceret seng går man aldrig galt i byen.

Fasthed på madrassen

Det er vigtigt du vælger den rette fasthed på madrassen. Fastheden bliver udgjort af hårdheden på de fjedre som er i springmadrassen på kontinentalsengen. Vejer man op til 75 kg. Anbefales der en Medium madras. Vejer man mellem 75-95 kg. Anbefales der en Fast madras og vejer man over 95 kg. Kan man få en multipocket madras der har dobbelt så mange fjedre og er ekstra fast.

Topmadrassen

Topmadrassen på en kontinentalseng er vigtig. Det er det øverste komfortlag og det som kroppen er i direkte berøring med. Der findes mange forskellige typer af topmadrasser. Den ideelle højde på en topmadras er et sted ml. 7-11 cm. Derudover skal man tage stilling til hvilken kerne man vil have i topmadrassen. Her kan man vælge mellem Latex eller Wonderpur. Latex er et ventilerende materiale som afgiver varmen og som giver en god og blød støtte. Wonderpur former sig efter kroppen så man ligger fast og giver en god støtte.

Hvor er det godt at købe en kontinentalseng?

Hvis man gerne vil gøre et rigtig godt køb af en ny kontinentalseng som lever op til de kriterier vi netop har opremset, så anbefaler vi at man kigger efter det på nettet. Der findes nemlig en håndfuld danske webshops der sælger dansk produceret senge og som oftest har gode tilbud hvor man kan spare over 50% på sin nye seng. Det er nemt og bekvemt at købe sin nye seng online og man får som oftest leveret sengen direkte fra fabrikken gratis til sin hoveddør. Hvis man ønsker det, kan man som regel tilkøbe op og indbæring og montering af sin nye seng. God fornøjelse med køb af ny kontinentalseng.

admin