Efterårets Fashion Forecast: Gule regnjakker

Selvom vi har nydt godt af en fantastisk dansk sommer og endda også sensommer, må vi efterhånden erkende, at vi er ved at gå regnsæsonen i møde. Og med regnsæsonen kan vi “se frem til” et øget behov for regnjakker. Det kan vi, fordi vi ser et øget antal cyklister i gaderne, primært efter elcyklen kom til. Er du en af dem, der cykler til og fra arbejde i hverdagen, vil du altså nyde godt af en lang regnjakke eller en lang regnfrakke. Det leder os hen til dette efterårs Fashion Forecast, som er: Gule regnjakker. Du kan finde flere forskellige af disse gule regnjakker på Superlove.dk.

En gul sommer og et gult efterår

Sommeren har både båret præg af rekordmange sommerdage og varme temperaturer. Om det er vejret, der har været skyld i sommerens modetrends, har ikke været til at sige. I hvert fald har sommerens modetrends været sommerkjoler og masser af farver og blomster hos kvinderne. En af de mest bemærkelsesværdige farvetrends har været farven gul. Vi har set masser af gule slå-om bluser, slå-om kjoler og nederdele. Disse bluser, kjoler og nederdele har enten haft blomster eller været gule all the way.

Vi forudsiger nu, at den gule sommer vil lede til et gult efterår og heraf gule regnjakker. Derfor satser vi altså på at se en masse gule regnjakker i gaderne. Du kan købe en gul regnjakke som en lang regnfrakke eller lang regnjakke. Du kan også købe dig en kort gul regnjakke, hvis du ikke er så meget til det feminine, når det skal være praktisk.

Gule regnjakker sætter farve på gråvejret

Når efteråret for alvor begynder at komme, vil de fleste af os mennesker helt automatisk få lidt sværere ved at stå op om morgenen. Vi vil have en lille smule sværere ved at komme ud af døren, fordi vejret er gråt, eller fordi det regner. Særligt når mørket begynder at fylde mere i døgnet end lyset, vil mange af os helt automatisk blive lidt mindre glade, end vi var i sommeren.

Det grå vejr, en masse regn, kulde og ikke mindst mørke kan være demotiverende faktorer for mange af os. Derfor vil gule regnjakker kun gøre godt for vores humør. Det er videnskabeligt bevist, at farver har påvirkning på vores humør. Herunder siges det, at den gule farve vækker glæde. I vores underbevidsthed vil de gule regnjakker altså vække en vis grad af glæde og gøre op mod de mange andre grå farver, der omringer os. Derfor forudser vi ikke bare, men vi håber også, at de gule regnjakker vil blive en realitet.

Vi satser på at se et hav af gule regnjakker, både hos de flittige cyklister, men også i togene, busserne og i gaderne. Der skal ikke så meget til at sætte lidt farve på gråvejret, og den gule farve er her oplagt. Så hvis størstedelen af danskerne vælger at troppe op i gule regnjakker, vil gaderne blive fyldt med farve, der vækker glæde i vores underbevidsthed. I meget ekstrem grad kan du altså tillade dig at se de gule regnjakker som en mindre samfundstjeneste. Vælger du at gå i gule regnjakker, vil du altså skabe glæde omkring dig.

admin