God mad på arbejdet

Et gammelt ordsprog lyder: “Uden mad og drikke duer helten ikke”. Helten – eller heltene – i dette tilfælde kunne eksempelvis være dig og alle dine kollegere, som måske ikke får den sunde og nærende mad, som I har brug for i løbet af en arbejdsdag. For før I kanblive helte på arbejdet, så er I bl.a. nødt til at få den sunde og nærende frokost, som I have, når man skal koncentrere sig. For når det kommer til stykket, så bliver vi jo alle sultne hen af middagstid. Men det er selvfølgelig ikke helt ligemeget, hvad vi spiser, når frokosten står for døren. På mit arbejde har vi nemlig endelig fået en lækker frokostordning, og jeg har allerede kunne mærke forskel på min produktivitet.

Lækker, sund mad giver glade medarbejdere

Alle mine kollegaer – og mig selv inklusiv – har virkelig kunne mærke, hvordan vi både er blevet gladere og mere produktive i løbet af arbejdsdagen. Jeg tror, det helt sikkert skyldes, at vi får den lækreste og sundeste frokost leveret. Frokosten består af en masse varieret mad, som bl.a. består af forskellige salater, kødretter, vegetarretter, pålæg, hjemmebagt brød og meget andet.

Hyggelige snakke under frokosten

Derudover får vi alle en hyggelig samtale, når vi spiser frokost sammen på arbejdet. Udover at vi selvfølgelig snakker om, hvad vi hver især går og arbejder med for tiden, så snakker vi også løst og fast om, hvad vi skal lave i weekenden og mange andre ting. Den lækre frokost er medvirkende til at være et fast holdepunkt, hvor vi virkelig kan slappe af og nyde hinandens selskab. Det er altid spændende at høre, hvad ens kollegaer ellers går og laver i fritiden. Om fredagen – hvis ingen af os har nogle planer – kan vi finde på at planlægge en bytur, når det bliver fyraften, så vi kan styrke vores interne sociale forbindelser.