SAP løsninger

SAP IT løsninger er en sjov størrelse, da det ikke mange der ved, hvad det betyder, men i korte træk er det et system, som skal gøre det lettere for dig og din dagligdag på arbejdspladsen. SAP løsninger bruges ofte i større virksomheder som fx. Føtex, der bl.a. bruger det som indkøbssystem til automatiske bestillinger af varer med videre.

Når vi snakker SAP IT løsninger så er det som sagt en svær nød at knække ved første øjekast, men når man har sat dig bare lidt ind i de forskellige løsninger, så kan det faktisk være ret fedt, plus du har noget at blære dig med over for dine venner og kollegaer.

 

De forskellige SAP løsninger

De mange forskellige SAP løsninger kan som sådan ikke deles op, fordi SAP er som LEGO. Du køber en “blok” som du hele tiden kan videreudvikle på. Men når vi snakker SAP så er der selvfølgelig nogen “blokke” som er mere populære end andre SAP løsninger. De typiske SAP “blokke” er:

 

  • SAP ERP
  • SAP HANA
  • SAP
  • SAP ABAP

Der findes mange flere end dem nævnt ovenfor, men det er specielt disse som er løsninger der bliver brugt meget i  den store IT verden. Har du nogensinde arbejdet i en stor virksomhed,som ikke havde en eller anden form for stort IT system på tværs af afdelinger og lande? Hvis du har, så har det ikke været stort nok! Alle store virksomheder +500 medarbejdere SKAL have et stort IT system, som kan hjælpe dem.

IT konsulenter til enhver opgave

Er du selv på udkig efter en SAP ekspert, så kan vi varmt anbefale ACCUO, som er et landsdækkende og et af de førende virksomheder inden for udvikling og vedligeholdelse af IT systemer.Det vi ofte ser når en ny virksomhed beder om hjælp er at de får en langt bedre forståelse for deres IT system og selv kan lære fra sig om nødvendigt. Du skal altid hive fat i et kompetent firma der skal hjælpe dig, da det ikke bare skal være hvem som helst der skal rode i jeres IT programmer.