Hvor meget skal man give for en fedtsugning?

Overvejer du at få udført en fedtsugning? Så er det vigtigt, at få styr på prisen, så du kan vurdere om det er en behandling, som du kan og vil investere i. Prisen på en fedtsugning varierer naturligvis fra klinik til klinik, men dog ikke meget. Hvis prisen er vigtigt for dig, så kan det dog godt give mening at kigge bredt, når du sammenligner klinikker. Dette er en kompliceret behandling, så derfor er det vigtigt, at du vælger en klinik, der giver dig følelsen af at du er i gode hænder og at du får behandlingen til en rimelig pris. Læs med og få al den info, som du skal bruge for at forstå prisen på en fedtsugning. 

Hvad koster en fedtsugning?

Hos mange klinikker og privathospitaler er startprisen på en fedtsugning på ca. 9000 kr. Dette gælder bl.a. Også hos Agata Privathospital, der specialiserer sig i en lang række forskellige plastikkirurgiske behandlinger, herunder fedtsugning. Ifølge dem vil den endelige pris afhænge af, hvad du skal have lavet. Prisen vil eksempelvis være højere, hvis du gerne vil fjerne eller minimere fedtdepoter flere forskellige steder. Derudover vil prisen selvfølgelig være højere jo mere fedt du vil have fjernet. På dette privathospital fjernes der dog ikke mere end 2 liter fedt, fordi dette giver de bedste resultater. Prisen bliver naturligvis også sat efter hvor lang tid behandlingen tager og hvor meget du skal bedøves. Derudover kan der være ekstra omkostninger, hvis du skal overnatte på hospitalet. 

Er det overhovedet noget for dig?

En fedtsugning kan måske lyde som en god idé, hvis du ikke er tilfreds med mængden af fedt på den krop. Det er dog vigtig, at få på plads, at en fedtsugning ikke kan erstatte motion. Det er derfor ikke en behandling, der egner sig til overvægtige. En fedtsugning kan kun fjerne minimale mængder fedt (op til 2 liter) ved dine fedtdepoter, så resultatet vil være en mindre ændring af din kropsform. Du kan anvende før og efter billeder til at få et indtryk af, hvad du kan forvente. Af denne grund udføres behandlingen kun på personer med en BMI under 30. Dette sikre det bedste resultat.