Far Cry New Dawn er det nye skud på stammen

Om du er casual gamer eller bare har den mindste interesse for PC spil, har du med garanti hørt, set eller prøvet et af Far Cry spillene gennem tiden. Det første Far Cry spil, som udkom tilbage 2004, er stadig den dag i dag regnet for at være skelsættende for de open-world / sandkasse spil vi ser i dag. Far Cry blev en stor succes og har lige siden været med til, at flytte open-world / sandkasse spil genren op til de højder den har nået i 2018. Siden 2004 har vi set hele 6 hoved titler og en lang række spin-offs of dlc, som er udviklingspakker. 2019 bliver ingen undtagelse, d. 15. februar udkommer det nye Far Cry New Dawn PC. Far Cry New Dawn er efterfølgeren til det succesrige Far Cry 5. Dét der er med Far Cry er, at man ved hvad man får. Igennem så mange år, har Far Cry spillene været med til at definere branchen, hvorfor folk også ved hvad de får når de køber et Far Cry spil. Far Cry New Dawn PC er ingen undtagelse.

Far Cry New Dawn bygger på den samme opskrift og grafiske motor som forgængeren. Her vil nogle måske være lidt kritiske og sige det er en kopi af forgængeren. Men det er ikke tilfældet. Godt nok er det samme grafiske motor, som Far Cry 5, men det var også et spil der kom ud i starten af 2018 og igen flyttede grænserne for, hvordan et open world / sandkasse spil kunne se ud. Der er ingen grund til at ændre på noget der virker. Det er lige præcis hvad der er tilfældet med Far Cry New Dawn. Grafikken vil altid være noget af det første folk kigger på når de ser gameplay fra spillet. Her vil ingen kunne sætte nogle fingre på spillet. Det næste folk vil kigge på er højst sandsynligt historien. Det er endnu et punkt, hvorpå spilserien er kendt. Mere specifikt er det skurken i deres spil, som de ofte har høstet en del omtale på. Alle med den mindste viden og interesse omkring Far Cry spillene kender til skurken fra Far Cry 3, Vaas. Derfor er folk med god grund forventningsfulde og spændte på historien og skurken i Far Cry New Dawn.

Kvindelige styrke i New Dawn

Hver gang der kommer et nyt spil i den prisbelønnede serie, er mange spændt på hvem skurken er. Ubisoft, som er udviklerne bag spilserien, kører 2 for 1 tilbud i år, Far Cry New Dawn har nemlig ikke kun én hovedskurk men to. For første gang i spillets lange historie forsøger Ubisoft med to skurke. For at krydre den endnu mere er disse to skurke begge kvinder, hvilket er et lidt atypisk valg, da langt de fleste skurke i spilverdenen er mænd. Derudover er de to kvinder og tvillinger, hvilket gør det til et helt unik scenarie der udspiller sig i New Dawn. Hvis du er interesseret i at forudbestille det nye Far Cry New Dawn til PC, finder du de billigste CD keys hos Playgames.dk. Hvor du også kan købe tidligere spil i serien.