Tryllekunstner til min søns konfirmation

Nu har vi holdt Olivers konfirmation, og i den forbindelse havde jeg tænkt meget over hvad underholdningen til konfirmationen skulle være. Han har mange forskellige hobbies, men jeg ville nu alligevel give ham et eller andet helt specielt og ekstraordinært. Det skulle jo samtidig også gerne være noget, der var lige så god underholdning for gæsterne, som det var for Oliver selv, så mine tanker faldt lynhurtigt på at booke en tryllekunstner – og selvfølgelig en dansk tryllekunstner, når der var så mange børn med til konfirmationen.

Jeg sad og søgte lidt rundt omkring på nettet efter potentielle tryllekunstnere, der opfyldte mine krav. Heldigvis bor vi tæt på København, hvor der findes en del gode tryllekunstnere, så der var et pænt udvalg. De fleste hjemmesider jeg fandt, havde ikke de helt vilde tryllekunstnere, og det var aldrig rigtigt mere end bare de sædvanlige tricks de kunne lave.

Jeg søgte lidt videre, og fandt heldigvis en tryllekunstner, som jeg endda kendte fra TV og som kunne meget mere end de klassiske trylletricks – han kunne nemlig også tankelæse, manipulere med tanker og ikke mindst tricktyveri!

Jeg var ikke et sekund i tvivl, da jeg fandt ham – vi måtte simpelthen bare have ham ud at underholde til konfirmationen! Derfor skyndte jeg mig at booke ham, og han kom, som lovet, og leverede et fuldstændigt fantastisk show!

Tryllekunstneren leverede virkeligt!

Jeg tror, jeg snakker på alle gæster vegne, når jeg siger at vi virkeligt blev blæst bagover af hans tricks og tankelæsninger. Hele showet var virkeligt i top, og han havde bare fat i publikum fra starten af!

Jeg blev selv taget fusen på, og det skal jeg love for at Oliver også gjorde! Han var selvfølgelig centrum for underholdningen, og blev hevet frem på “scenen” under stort set hele showet.

Den omtalte tryllekunstner er selvfølgelig Sunny Cagara, og jeg har sjældent ladet nogen stjæle min pung, ur og mobil, men ham kunne jeg da sagtens gøre en undtagelse for! Sunny er både sjov og charmerende, og han har lige dén udstråling en tryllekunstner skal have, hvor han kan slippe afsted med det hele med et smil.

admin