Derfor skal du anskaffe dig en pandelampe

Pandelamper – eller pandelygter om man vil – er et yderst nødvendigt redskab for mange der arbejder i mørke eller steder med begrænset sollys. Uanset hvilken aktivitet man laver, når det er mørkt, så har pandelampen faktisk en meget gavnlig effekt. I dette indlæg vil der bl.a. blive fokuseret på de mange fordele der er ved at bære en pandelampe, samt hvorfor det er en god investering.

 

Mange fordele ved en pandelampe

Har man først prøvet at have en pandelampe på, så ved man også, hvilken ekstra fleksibilitet det giver. I modsætning til en traditionel lommelygte, så har man begge hænder frie ved brug af en pandelampe. Derfor bliver pandelampen også brugt af mange arbejdsmænd, som dels arbejder i mørke, men som samtidig har brug for, at begge hænder er frie til arbejdsøjemed.

 

Udover at pandelampen er meget populær og brugbar blandt arbejdsmænd, så er den på hobbybasis også yderst populær; ikke mindst blandt motionister. Blandt motionister er det især løbere, cyklister, spejdere og hundeluftere at pandelampen har vundet sit indtog. Derudover er pandelampen også typisk at finde blandt campister og lystsejlere. Så der er både et sikkerhedsaspekt i det at bruge en pandelampe, ligesom at funktionaliteten af en pandelampe gør den uundværlig blandt mange.

 

2 løbere i naturskøntområde med pandelamper på i tusmørke

 

Hvor køber man en pandelampe?

Har man først sat sin næse – eller rettere pande – op efter at anskaffe sig en pandelampe, så er der et væld af muligheder. Men det er ikke altid lige nemt at finde frem til den bedste pandelampe på markedet, som lige netop tilgodeser ens behov. Mange af de nyeste og bedste pandelamper er med LED lys, hvilket giver en rigtig godt, kraftigt lys. Derudover er batterilevetiden på LED lys meget længere, hvorfor man vil have rigtig meget gavn af en LED pandelampe.

 

Mange af de bedste kvalitets pandelygter tåler endda vand og frost – og det er endda helt uden at der i mellemtiden bliver gået på kompromis med funktionsdygtigheden af pandelygten. Mærket Coast er bl.a. kendt for at producere pandelamper, som virkelig er robuste. Mange af deres pandelamper har ovenikøbet en driftstid på helt op til 64 timer, hvorfor de er særlig nyttige for professionelle, som har behov for en kraftig lyskilde.

 

Har man mere bare behov for en pandelampe til hobbyniveau, så findes der også mange billige alternativer, som stadig opfylder de mest basale behov.   

admin