En elektronisk dørlås fra BEKEY kan gøre en forskel

BEKEY er en af de førende virksomheder når det kommer til elektroniske låsesystemer. De har formået med deres SmartLock, som er en elektronisk dørlås, at revolutionere flere brancher. En elektronisk lås til hoveddøren har vist sig at være en særdeles god løsning, for både entreprenører og hjemmeplejen. Hos entreprenørerne i byggebranchen har det vist sig, at gå fra fysisk nøglehåndtering til digitale nøgler, har gjort en stor forskel. På byggepladser kræves der adgang til boligerne, hver gang der skal laves noget indenfor. Det kan være VVS, tømrer eller snedker arbejde. Hver gang skal der videregives en nøgle til hoveddøren. Men med BEKEY SmartLock kan entreprenørerne give håndværkerne adgang via deres smartphone, altså uden brug af en fysisk nøgle. På den måde slipper de for alle de logistiske komplikationer der følger med håndtering af de mange fysiske nøgler. Det er ofte et stort arbejde, at holde styr på så store mængder nøgler. Endvidere skifter nøglerne hyppigt hænder, så chancen for mistede nøgler undervejs i processen er stor. Mistede nøgler giver flere omkostninger, hvilket ingen entreprenøre er interesseret i. Det problem løser et SmartLock låsesystem.

Den elektroniske dørlås er, udover at gøre boligerne på en byggeplads lettere tilgængeligt for håndværkerne, også en sikker løsning. Med en SmartLock er det kun dem som må komme ind, som kan komme ind. Med en elektronisk dørlås fra BEKEY følger en adgang til NETKEY, som er det system hvor man administrere SmartLock. NETKEY kan tilgås via. alle internet browsere, så det er nemt for alle. Fra NETKEY har du fuld kontrol over hvem der skal kunne låse SmartLock op, vha. deres smartphone. Du har mulighed for at administrere helt ned til specifikke tidsperioder. Med andre ord kan du garderer dig mod, at håndværkere skal have adgang døgnet rundt. Du kan nøjes med at give dem adgang i det tidsrum de er på arbejde.  

En elektrisk dørlås der skåner miljøet

Det var vigtigt for BEKEY at udvikle en elektronisk lås til hoveddøren, som på en og samme tid var effektiv, god kvalitet og miljøvenlig. Entreprenøre var en branche, hvor BEKEY så muligheden for at effektivisere arbejdsgangen samtidig med, at kunne spare entreprenørerne for unødige omkostninger. Det eneste problem var, at en elektronisk dørlås på en byggeplads er en midlertidig løsning, fordi efter byggeriet står færdigt skal SmartLock låsesystemet tages ned. Derfor udviklede de SmartLock til at kunne genbruges. SmartLock bliver monteret på indersiden af hoveddøren, ovenpå den eksisterende lås. Efter byggeriet er færdigt og SmartLock skal tages ned, kan man nemt afmontere den igen, og derefter genbruge den på en ny byggeplads. Ydermere, kan man ikke se at der har været monteret en elektronisk dørlås, da den ikke efterlader nogen mærker eller huller i døren. Det er en fordel for entreprenørerne da de ikke tvinges til at bruge ressourcer på at udskifte døren. Alt i alt er en SmartLock den oplagte løsning for entreprenører. Mere effektiv arbejdsgang, færre omkostninger forbundet med mistede nøgler, samt en god investering i form at genbrugsmulighederne.  

 

admin