Danmarks førende online marketingbureau

Mange virksomheder – herunder også mange nystartede virksomheder – har dels problemer med at skaffe nye kunder, ligesom de har problemer med at øge deres omsætning og dermed indtjening. Der findes i dag mange danske marketingbureauer, som lover guld og grønne skove. Men når det kommer til stykket, så holder de ikke, hvad de lovede i deres salgspræsentationer. Sådan forholder det sig ikke med marketingbureauet Adtimize.dk, som er et dansk marketingbureau, som differentierer sig meget fra andre substituerende marketingbureauer.

Intet andet dansk marketingbureau udviser den samme grad af ejerskab. Derudover opnår man hurtige resultater på digitale, online ydelser som: AdWords annoncering, SEO optimering, SoMe Ads, E-mail marketing, Grafisk design, Linkbuilding, Videoproduktion og Microsoft Ads. Uanset hvilket behov man har, så får man konkrete indsigter i optimeringspotentialer, så ens online tilstedeværelse efterfølgende kan blive optimeret.  

Et hold af passionerede eksperter hos Adtimize  

Har man før bidt skeer med marketingbureauer, vil man vide, at det ikke er alle, der er lige dygtige. Nogle marketingbureauer har kun øje for at lukke en kunde – med en lang bindingsperiode – for så bagefter ikke at skabe nogle online resultater. På dette område adskiller Adtimize sig også markant. De holder, hvad de lover, og som kunde får man grundige, løbende rapporteringer. Derfor er man hele tiden opdaterede med, hvordan det går med AdWords annonceringerne, søgemaskineoptimeringen eller andre digitale ydelser. 

Er man først blevet kunde hos Adtimize, får man et tæt samarbejde med de udvalgte medarbejdere, som hovedsageligt skal arbejde med ens digitale performance. Man vil opleve passion, gejst og kompetencer der rækker ud over det sædvanlige. Ydermere vil man få et indblik i et ungt marketingbureau, som alle har online marketing som deres store passion. 

Få et unikt indblik i hverdagen 

Hos Adtimize bliver der gjort rigtig meget for at styrke det sociale sammenhold. Hvert år er der minimum 2 rejser, og de tidligere år har turene gået til: Marbella, Dubai, Amsterdam, Hamborg, Athen, London mv. I år går turen til smukke Budapest. Det store fokus på de indbyrdes relationer viser også, at man i Adtimize gør meget for at styrke sammenholdet. Det kollegiale sammenhold er derfor meget stærkt, hvilket i sidste ende også afspejler sig i de resultater, man oplever som kunde.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *