Skoreoler i træ

En skoreol er et lille møbel, som mange mennesker har svært ved at undvære. Det er et ideelt møbel til at pladsoptimere og organisere sko, som man måske ikke tænker over, faktisk kan fylde en del. I en travl hverdag hvor både sportssko, højhælede sko og hverdagssko er i brug, er det essentielt at have et sted til opbevaring. Det kan gøre entréen mere overskuelig og give langt mere gulvplads i entréen, sådan så man også har plads til andre møbler og ting, der bruges i dagligdagen.

Hos Idéshoppen skabes der nyt liv i hjemmet med en smuk skoreol i træ.

Ét møbel – flere funktioner

Udover at være et pladsbesparende og praktisk møbel så kan en skoreol også være et dekorativt og funktionelt møbel. Det kan være, at møblet kan bruges til at lægge nøglerne til hjemmet, sådan så de altid er ved hånden. Man kunne også dekorere med en fin vase og et spejl hængende henover. Nogle af skoreolerne har også låger, så der er også mulighed for at gemme andre ting af vejen end sko. Det kunne også være, at man ville kombinere en bænk med en lille skoreol, sådan så man lettere kan binde sinde snørebånd eller blot tage et lille hvil – den mulighed er der også. Mulighederne er mange, og med en skoreol får du et møbel, som du faktisk kan bruge upåagtet, om du ejer mange sko eller ej.

Kvalitet frem for alt

Alle skoreolerne i træ fra Idéshoppen kan fås i forskellige træsorter, farver og modeller. Der er altså noget for enhver smag. De findes i valnøddetræ, grantræ og egetræ og er bygget, sådan så møblet er håndgribeligt og let at indrette til enhver bolig – og enhver stil. Det er muligt at få i lidt lysere træ samt lidt mørkere træ. Derudover kan man købe møblet med alt fra to rækker, en række, en siddeplads eller med låger. Så alt efter dit personlige behov, kan du finde en sko reol hos Idéshoppen, som vil passe ind i dit hjem. Det vigtigste ved vores møbler er, at kvaliteten og standen er i orden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *