Den bedste forhandler af jagtudstyr og buegrej

Når det kommer til at vælge jagtudstyr eller buegrej, er det rart, at handle i en butik – enten fysisk eller online – hvor de har ekspertise inden for området. Og det har de bestemt hos Iversen-import.dk. Her får du både råd og vejledning omkring de forskellige produkter, men der er også et bredt udvalg, så du kan finde det bedste udstyr til din næste jagt. Der findes bl.a. et bredt udvalg af buer og rifler.

Find det bedste jagtudstyr

Mangler du en ny riffel til din næste jagt? Eller mangler du bare lidt udstyr til øvelse inden jagten går i gang? Så finder du et bredt udvalg hos Pamhule Jagt & Buegrej. Hvis det er en ny riffel, du er på udkig efter, har du mange muligheder. Men først skal du gøre op med dig selv, hvor mange penge, du er villig til at bruge på en ny riffel, og om den skal være brugt eller splinterny. Hos Pamhule kan du nemlig både købe nye og brugte rifler. På den måde findes der jagtudstyr i enhver prisklasse, så alle kan være med.

Hos Pamhule Jagt & Buegrej finder du ikke kun det bedste jagtudstyr og buegrej, du får også muligheden for at deltage i diverse bueskydningsevents. Så hvis du står i en situation, hvor du gerne vil tage familien, vennerne eller firmaet med ud og prøve noget nyt og sjovt, er dette en oplagt mulighed.

Typer af bueskydningsarrangementer og -events

Der er flere former for arrangementer at vælge imellem, hvis du vil prøve noget nyt med familien:

  • Den mest simple form, hvor man typisk står på række og skyder efter 3D-mål. Konventionen er her ofte at vente til, at alle pile i skytternes koggere er affyret, hvorefter de afhentes, og I sammenligner resultater.
  • Bue Sporting. Dette minder til forveksling om lerdueskydning med riffel: Der affyres bevægelige målskiver fra en rampe el.lign., og skytterne får den særlige udfordring at ramme plet, inden målet når jorden.
  • Combat Archery, som er et spil, hvor du skyder din modstander ud med bue og pil. Her har I speciel mulighed for at lægge strategier og udvikle jer, som et hold i løbet af arrangementet.

Ved alle events forekommer der selvfølgelig sikkerhed og oplæring på dagen.