Bliv frisk og veloplagt at se på med botox

Selvom du ældes med skønhed, så sætter alderen sit præg på din krop. Én af måderne hvorpå alderen allertydeligst sætter sit præg er i dine ansigtstræk og på din hud i ansigtet. I ansigtet kan man nemlig hurtigt se meget træt ud og uoplagt ud i takt med at man bliver ældre og ældre og rynkerne sætter sine dybe spor. Derfor er der mange der vælger at få lavet en botox behandling for netop at kunne udjævne de forskellige ujævnheder i ansigtet. De hyppigste rynker ses blandt andet i panden, mellem øjenbrynene, omkring øjnene og ved munden når vi smiler. Disse rynker stammer fra muskelsammentrækninger som er naturlige i forhold til din mimik – ikke desto mindre, så bliver disse rynker efter muskelsammentrækningerne oftest dybere og med alderen sidder rynkerne der selvom der ikke er foretaget en muskelsammentrækning. Derfor kan det være oplagt at kigge på om botox kunne være noget for dig!

 

Hvordan virker botox?

Botox er et middel som lammer dine muskler i ansigtet i en lille grad, således at muskelsammentrækningen ikke bevæger sig lige så meget. På den måde kan du undgå disse ujævnheder i huden. Botox er ligeledes et forholdsvist lille indgreb som ikke tager lang tid at udføre. Første gang du får lavet botox vil varigheden være på ca. 4 måneder og derfor er det ikke et indgreb som vil have varig effekt. For at vedligeholde resultatet skal du derfor have foretaget en botox behandling igen efter ca. 3-4 måneder. 

 

Botox København

Bor du i København er det oplagt at finde et sted i København som kan løse dit problem. Der er masser af steder hvor du kan få gode botox priser eller botox tilbud som du gladeligt kan benytte dig af. Et sted som er helt og aldeles anbefalelsesværdigt er Inviocare som ligger inde på Palægade i indre by. Der kan du få lavet en botox behandling af et kompetent og professionelt personale som er søde og behjælpelige med alle de spørgsmål du end måtte sidde inde med. Du kan finde deres botox priser inde på deres hjemmeside.