3 af de bedste mountainbike brands i 2020

Køb af en mountainbike er ikke bare køb af en cykel. Du køber også et brand, der er fuld af vilde oplevelser, eventyr og en passion for off-road cykelture. Derfor er det vigtigt for enhver mountainbiker, at undersøge de forskellige mountainbike brands, så du kan vælge det brand, hvis historie er mest sigende for dig. Her er 3 af de bedste MTB brands i 2020. 

Trek MTB cykler

Trek MTB cykler er uden tvivl nogle af de mest populære blandt mountainbikere. Med base i Wisconsin, USA, har dette brand udviklet sig til at være et af de største i branchen. Trek anses af mange for at være et no-nonsense brand med fair kvalitet og fair priser. De har udviklet høj kvalitet MTB cykler, som Fuel Ex cyklen. Derudover tilbyder de også at man selv kan designe sin cykel, blandt andet ved selv at vælge farve. Hvis du er på udkig efter et udvalg af de bedste Trek MTB cykler, så kan du finde et stort udvalg hos Time2bike, en online cykelforhandler. 

Giant MTB cykler

Taiwan har også sat sit præg på universet af MTB cykler med den verdenskendte producent: Giant Bicycles. Giant MTB cykler giver dig den bedste værdi for pengene. Giant er en af de få brands med egen fabrik, hvilket gør, at de kontinuerligt kan bidrage til øget innovation i branchen. Langtfra alle brands har deres egen fabrik og derfor producerer Giant også cykler for mange andre brands. Deres Trance line serie af MTB cykler har længe været go-to cyklen for mange mountainbikere. 

Principia MTB cykler

På verdensplan kan man måske ikke referere til Principia MTB cykler, som nogle af de bedste, men blandt danske mountainbikere er dette blevet et utrolig populært brand. Disse dansk producerede cykler er bygget til at yde top performance off-road. Deres udvalg af cykler sikrer, at der er en cykel til ethvert formål, uanset om du er til mountainbiking for sjov skyld, for træning eller for konkurrencer. Det er sjældent at et dansk brand formår at sætte sit spor i markedet, men det har Principia formået og det er bestemt værd at støtte.